Ga naar de inhoud

Waarom Irene Moors niet meer op televisie verschijnt

Irene Moors

Irene Moors werkt momenteel voornamelijk achter de schermen en niet meer voor de camera. In een interview met Shownieuws gaf ze een update over haar huidige werkzaamheden. “Ik ben met van alles bezig en heb het ontzettend naar mijn zin”, vertelt Irene. “Ik presenteer nog steeds veel, maar niet meer op televisie. Achter de schermen ben ik nog steeds druk bezig.”

Gaan we Irene Moors nog op televisie zien?

Op de vraag of we haar weer op televisie zullen zien, antwoordt Irene: “Op een bepaald moment in je leven gedij je beter achter de schermen. Ik zeg nooit nooit, maar het is goed zoals het is. Het is fijn dat een nieuwe generatie de ruimte krijgt om dingen te doen.”

Lees verder onder de video >>

Irene Moors: een iconische Nederlandse presentatrice

Irene Moors werd een bekende naam in Nederland dankzij haar werk als televisiepresentatrice. Haar populariteit steeg enorm in de jaren ’90 en begin 2000, met name door haar samenwerking met Carlo Boszhard in het succesvolle televisieprogramma “Telekids” op RTL 4. Dit kinderprogramma, dat van 1989 tot 1999 is uitgezonden, werd een fenomeen en bracht haar landelijke bekendheid.

Na “Telekids” bleef Irene een vaste waarde op de Nederlandse televisie. Ze presenteerde diverse populaire programma’s zoals “Life & Cooking” en later “Life 4 You”, wederom met Carlo Boszhard. Deze programma’s, die zowel kook- als entertainmentonderdelen combineerden, trokken een breed publiek en bevestigden haar status als een van de meest geliefde presentatrices van Nederland.

Irene’s portfolio

  • Telekids (1989-1999): Het iconische kinderprogramma dat Irene Moors en Carlo Boszhard landelijke bekendheid bracht.
  • Life & Cooking (2000-2009): Een populair kook- en lifestyleprogramma dat ze presenteerde samen met Carlo Boszhard.
  • Life 4 You (2009-2015): De opvolger van “Life & Cooking”, eveneens gepresenteerd met Carlo Boszhard.
  • De TV Kantine (2009-heden): Een humoristisch programma waarin ze diverse typetjes en parodieën speelt, ook weer in samenwerking met Carlo Boszhard.
  • Droomshow (1993-1997): Een familieshow waarin wensen van kinderen werden vervuld.
  • Wie ben ik? (2013-2014): Een humoristisch spelprogramma waarin bekende Nederlanders proberen te raden welke persoon of karakter ze voorstellen.
  • Echt Waar?! (2012-2015): Een quizshow waarin kandidaten moeten inschatten of opmerkelijke feiten waar zijn of niet.
  • De Carlo & Irene Show (2011-2012): Een avondvullend entertainmentprogramma met Carlo Boszhard.
  • De Grote Improvisatieshow (2013-2014): Een programma waarin improvisatie centraal staat, met bekende gasten die meedoen aan improvisatiespellen.
  • Op Zoek Naar… (2007-2011): Een talentenjacht waarin gezocht werd naar nieuwe musicalsterren voor bekende producties zoals “Op zoek naar Evita” en “Op zoek naar Zorro”.

De carrière van haar dochter Rosalie

Ook Irene’s dochter, Rosalie, zit niet stil. Ze heeft onlangs een Master of Science in Financial Management behaald en werkt nu als Business Analist. Daarnaast doet ze modellenwerk. Op haar Instagram is te zien dat Rosalie een druk sociaal leven heeft en een relatie heeft met voetballer Jelle Duin, die momenteel in Denemarken speelt. Ze is vaak te zien met vriendinnen en geniet volop van haar vrije tijd.

Vind jij dat ze op haar moeder lijkt? Misschien ook leuk om te weten: Op deze leeftijd begin je op je moeder te lijken.

Foto: Daniel Kroll/BSR Agency/Getty Images.

Meer over: