Ga naar de inhoud

10x de leukste lange herfstjurken voor dit seizoen

Update:
Herfstjurken

De herfst is het perfecte seizoen om te stralen in een prachtige lange jurk. Met de vallende bladeren en frisse briesjes om je heen, kun je met de juiste herfstjurk comfortabel én stijlvol blijven. Of je nu kiest voor warme kleuren, romantische prints, of een klassiek silhouet, lange herfstjurken zijn een must-have in je garderobe dit najaar.

Ben jij op zoek naar de perfecte lange jurk voor het seizoen? Bekijk dan deze 10 geweldige herfstjurken en laat je inspireren voor een trendy najaar! Wil je direct shoppen? Neem dan eens een kijkje op Jurkjes.nl voor nog meer prachtige jurken.

1. De klassieke bloemenprint

Een lange jurk met een subtiele bloemenprint is ideaal voor de herfst. Kies voor diepe kleuren zoals bordeaux, donkergroen of okergeel om in de seizoenssfeer te blijven. Combineer deze jurk met een warm vest of een leren jasje voor een casual, maar toch chique look.

Lees verder onder de Instagrampost >>

2. De maxi boho jurk

Bohemian stijlen blijven een grote hit dit seizoen. Een lange jurk met een speelse print en een losvallend model is perfect voor een relaxte herfstdag. Voeg wat sieraden en een hoed toe, en je bent klaar voor een dagje uit! Bekijk de hele collectie Maxi jurken.

Lees verder onder de Instagrampost >>

3. De ribgebreide herfstjurk

Voor wie van comfort houdt, is de ribgebreide jurk een ideale keuze. Deze jurken voelen zacht aan en geven je een knusse uitstraling. Ga voor aardetinten zoals camel, groen of roestbruin om helemaal in de herfstsferen te komen.

Lees verder onder deze Instagrampost >>

4. De klassieke zwarte maxi jurk

Zwart kan altijd, ook in de herfst. Een zwarte lange jurk is een veelzijdig item dat je eenvoudig kunt stylen. Draag hem met een dikke sjaal en een paar stoere enkellaarsjes, en je hebt een stijlvolle herfstlook.

Lees verder onder deze Instagrampost >>

5. De warme sweaterjurk

Een sweaterjurk is het ultieme kledingstuk voor de herfst- en wintermaanden. Het combineert het comfort van je favoriete sweater met de vrouwelijke look van een jurk. Perfect voor dagen waarop je stijlvol én warm wilt blijven.

Met een paar stoere laarzen of sneakers creëer je een casual, maar hippe outfit. Voor een wat meer geklede look draag je de sweaterjurk met een panty en enkellaarsjes. Het is de ideale keuze voor een relaxte dag thuis of een gezellige brunch met vrienden. Warm, comfortabel en toch modieus – de sweaterjurk is een must-have in je najaarsgarderobe!

Lees verder onder deze Instagrampost >>

6. De wikkeljurk

De wikkeljurk is een tijdloos model dat iedereen prachtig staat. Deze jurken accentueren je taille en hebben vaak een flatterende V-hals. Kies voor een herfstige kleur zoals wijnrood of diepblauw voor een stijlvolle uitstraling. Ideaal voor koud weer!

Lees verder onder deze Instagrampost van Wehkamp >>

7. De vintage-inspired jurk

Houd je van een vleugje retro? Kies dan voor een lange herfstjurk met een vintage uitstraling. Denk aan polkadots, grote kragen of opvallende knopen. Perfect voor een dagje stad of een lunch met vriendinnen.

Lees verder onder deze Instagrampost >>

8. De lange blousejurk

Blousejurken zijn zowel comfortabel als chic. Deze jurken kun je vaak zowel open als dicht dragen, waardoor je eindeloos kunt variëren met lagen. Combineer met een leuke riem voor een extra detail!

Lees verder onder de Instagrampost >>

9. De dierenprint jurk

Dierenprints blijven populair en voegen net dat beetje pit toe aan je herfstgarderobe. Of je nu gaat voor een subtiele slangenprint of een opvallend luipaardpatroon, met een dierenprint zit je altijd goed.

Lees verder onder deze Instagrampost >>

10. De satijnen jurk

Een satijnen jurk is dé perfecte keuze als je op zoek bent naar een elegante en veelzijdige look. De glanzende stof zorgt ervoor dat je outfit meteen chic oogt, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Satijn valt prachtig om het lichaam, waardoor het zowel comfortabel als flatterend is. Of je nu naar een feest gaat, een diner of een speciale gelegenheid hebt, met een satijnen jurk kom je altijd stijlvol voor de dag. Combineer hem met subtiele sieraden en een paar mooie hakken, en je bent klaar om te stralen!

Lees verder onder deze Instagrampost >>

Wil je een van deze prachtige jurken toevoegen aan je garderobe? Bezoek dan Jurkjes.nl voor een uitgebreide collectie lange jurken en vind jouw perfecte herfstoutfit!

Foto: Canva

Meer over: