Ga naar de inhoud

Waar woont Hélène Hendriks?

Waar woont Hélène Hendriks?

Deze week in onze ‘Wie Woont Waar’, waar woont Hélène Hendriks? Hélène Hendriks haar bekendheid is gestegen na het succes van haar programma “Oranje Zomer”, waar ze de harten van menig kijker heeft veroverd. Maar achter de schermen van de glitter en glamour van de entertainmentindustrie, vindt ze haar rust en comfort in haar prachtige miljoenenvilla, gelegen in het schilderachtige Brabantse plaatsje Bavel.

Vanaf deze week is Hélène Hendriks weer op tv met de Oranje Zomer. Had jij verwacht dat ze zó groot zou wonen?

Bekijk de Shownieuws uitzending hieronder terug en lees verder >>

Waar is Hélène Hendriks bekend van?

Hélène Hendriks, bekend van haar werk als sportpresentatrice en televisiepersoonlijkheid, is vaak te vinden op verschillende sportevenementen en televisiestudio’s in Nederland. Ze heeft naam gemaakt als presentatrice van diverse sportprogramma’s, waaronder analist bij voetbalwedstrijden en talkshows, en heeft een gevestigde reputatie opgebouwd in de Nederlandse media-industrie. Daarnaast is ze regelmatig actief op sociale media, waar ze haar volgers op de hoogte houdt van haar professionele en persoonlijke avonturen.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Een sfeervolle villa in Bavel

Helene’s thuis is niet zomaar een huis; het is een enorm huis en straalt grandeur uit met een woonoppervlakte van maar liefst 353 vierkante meter.

Haar vorige huis in Bavel met flinke winst verkocht

De VI Inside presentatrice verkocht haar vorige villa, aan de Witpoel 27, in het Brabantse Bavel met flinke wist. Ze had het te koop gezet voor een vraagprijs van 8 ton euro. Na 4 maanden vonden zij een koper. Deze betaalde voor haar optrekje een prijs van 785.000 euro. Zelf kocht ze haar villa in 2017 voor een prijs van 715.000 euro. Ze maakte nog een leuke winst van 70.000 euro.

Ruime tuin en terrassen

De woning is omgeven door veel groen, wat Hélène de nodige privacy biedt om van haar vrije tijd te genieten. De woonkeuken is voorzien van de nieuwste en beste inbouwapparatuur, perfect voor gezellige avonden koken.

De kosten van de Villa

De villa werd gekocht voor het aanzienlijke bedrag van 1.425.000 euro (ja, haar baan betaalt heel erg goed!). De villa is behoorlijk prijzig. Dat komt doordat Bavel, een populair dorpje, de voordelen biedt van rustig dorpsleven met de nabijheid van Breda. Ondanks de hoge prijs is ze sinds 2023 de trotse eigenaar.

Reistijd naar de studio

Het optrekje ligt dichtbij de snelweg. Heel fijn, want voor haar nieuwe baan moet ze wel een eindje reizen naar Hilversum, waar de studio van VI gevestigd is.

Dit ruime onderkomen biedt Hélène en haar partner, Frans Vinju, meer dan genoeg ruimte om te leven, te ontspannen en te genieten van hun privacy.

De tekst gaat onder de video verder >>

Hier woont Hélène Hendriks

Een gemeenschap van rust en schoonheid

Bavel, gelegen in de gemeente Breda, is niet alleen een plek op de kaart; het is een gemeenschap doordrenkt van rust en schoonheid. Omringd door uitgestrekte velden, weelderige bossen en schilderachtige landschappen, biedt deze charmante enclave de perfecte achtergrond voor Hélène en Frans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Voor Hélène Hendriks en Frans is privacy enorm belangrijk.

Hoewel Hélène’s professionele leven vaak wordt overspoeld met aandacht en opwinding, vinden zij en Frans rust in hun huis.

Het Dorpje Bavel

Bavel is een charmant dorp in de gemeente Breda, Noord-Brabant. Het staat bekend om zijn rustige en landelijke karakter, terwijl het toch dichtbij de stad Breda ligt. Dit maakt het een gewilde woonplaats voor mensen die de drukte van de stad willen vermijden, maar wel willen profiteren van de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Bavel heeft een aantal basisvoorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen, en biedt een hechte gemeenschapssfeer. De omgeving is rijk aan natuur, met veel groen en wandelmogelijkheden, wat het ideaal maakt voor mensen die van buitenleven en privacy houden.

Weet je nog dat er neppornofilmpjes opdoken, ook van Hélène Hendriks?

Meer over: