Ga naar de inhoud

Marianne Timmer onthult nieuwe liefde: domper voor Harry Mens?

Marianne Timmer

De geruchtenmolen draaide in juni overuren. De makelaar en televisiepresentator Harry Mens (77) liet op de radio doorschemeren dat er een romance gaande was tussen hem en, de voormalig Nederlands schaatster, Marianne Timmer (49). Het was waarschijnlijk slechts zijn wens want Timmer ontkende dit toen al in alle talen. Nu onthult zij haar nieuwe liefde.

Beelden zoals hieronder wekten inderdaad de suggestie dat er wat gaande was tussen de 2. Timmer verzekerde dat dit puur vriendschappelijk was.

De tekst gaat onder het Instagram-bericht verder >>

Geregeld in de schijnwerpers

Marianne Timmer heeft een liefdesleven dat geregeld in de schijnwerpers heeft gestaan. Haar relaties waren vaak het gesprek van de dag, mede door haar bekendheid in de sportwereld. Hieronder een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen:

  • Huwelijk met coach Peter Mueller: Marianne Timmer trouwde in 2001 met de Amerikaanse schaatscoach Peter Mueller, die haar een deel van haar carrière begeleidde. De combinatie van coach en echtgenoot trok veel aandacht in de media. Hun huwelijk kende echter turbulente tijden en eindigde in een scheiding in 2010.
  • Relatie met ex-profvoetballer Henk Timmer: Na haar scheiding vond Marianne de liefde bij Henk Timmer, een voormalig profvoetballer. Ze stapten in 2011 in het huwelijksbootje. De relatie leek aanvankelijk sterk, maar in 2020 werd bekend dat ook dit huwelijk ten einde kwam. Ze hoefde haar achternaam gelukkig niet te wijzigen, want ze hebben allebei dezelfde achternaam.

Marianne Timmer’s relaties zijn vaak besproken vanwege de betrokkenheid van bekende sportfiguren en haar eigen status als topschaatsster. Deze persoonlijke gebeurtenissen geven extra dimensie aan haar carrière en leven in de publieke belangstelling.

Nu is er dus een nieuwe liefde in haar leven. Bekijk hieronder de video waarin ze openlijk over haar nieuwe relatie vertelt.

De tekst gaat onder de video verder >>

Foto: Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images

Lees verder over het vermeende liefdesleven van de voormalig Nederland schaatster >>


Is Marianne Timmer (49) de nieuwe liefde van Harry Mens (77)?

Harry Mens en Marianne Timmer

13 juni 2024 – Harry Mens reageert op zijn mogelijke nieuwe liefde, oud-schaatster Marianne Timmer. Dit deed hij bij Radio 538. Eerder publiceerde Privé een artikel hierover. Ze zijn samen gespot bij het Amsterdam Foundation Diner. En dat was niet de enige keer. Hoe zit het, is het een stelletje?

‘Ik wist niet eens wie ze was’

Harry Mens sprak op Radio 538 openlijk over zijn relatie. Hij klonk vrolijk en ontspannen. Dit deed hij tijdens een telefoongesprek met de radiozender. Mensen zijn nieuwsgierig naar dit nieuwe koppel. “Ik wist niet eens wie ze was! We kennen elkaar nu een maand of 4 . Het is nog heel pril. De tijd zal het leren wat er echt van komt”, aldus Mens. Op de vraag ‘Hebben jullie een relatie?’ gaf mens nog geen duidelijk antwoord. Hij gaf wel aan dat er gezoend wordt en dat ze er allebei voor open staan, maar dat ze rustig aan doen.

Beluister hier het volledige interview. De tekst gaat onder de video verder >>

‘Zit je opeens op je opa’

Het nieuws kwam eerst uit via Privé. Dit blad publiceerde foto’s van hen samen. Het zorgde voor veel geruchten. Mensen speculeren veel over hun relatie. Harry kon er nu niet meer omheen. Fijn dat hij nu duidelijkheid geeft over de status van hun relatie. Ook tijdens het tv-programma De Oranjezomer komt het stel ter sprake. Rutger Castricum reageert hier bloed-ordinair op door te zeggen: “Je ziet gelijk een slaapkamerbeeld voor je, heb je dat ook niet? Zit je opeens op je opa.” Jack van Gelder vult aan: “Ik vind het leuk als ze het goed hebben, maar kan me er niet echt wat bij voorstellen.”

Bekijk hier die bewuste uitzending van De Oranjezomer. De tekst gaat onder de video verder >>

Marianne vertelt een heel ander verhaal

“Ik heb totaal géén romance met Harry”, verklaart ze tegenover RTL Boulevard. “Ik ben enkele keren uitgenodigd voor een zakelijke lunch in goed gezelschap. Zo ook bij het Amsterdam Foundation Diner, een fantastisch evenement om bij te wonen. Harry had hier een tafel en ik was, samen met een vriendin, een van de genodigden.”

De tekst gaat onder het X-bericht verder >>

Hoewel Harry het heeft over een ‘heel prille’ relatie, benadrukt Marianne: “Van mijn kant is het puur zakelijk. Ik liep over de rode loper, samen met een vriendin, en we hebben zowel met haar als met Harry foto’s gemaakt. Toen iemand vroeg naar onze relatie, grapte ik: ‘Ik geef hem schaatsles.’ Die opmerking is volledig uit zijn context gehaald en heeft een eigen leven gaan leiden.”

Wie is Harry Mens?

Harry Mens (77) is bekend van tv. Vooral van zijn programma Business Class. Hij is geliefd bij het publiek. Mensen volgen zijn leven graag. Nu is er dus een nieuwe liefde aan zijn zijde. “In het interview met 538 laat hij weten een conditie van een jonge man te hebben. ‘Ik ben 12 kilo afgevallen, drink al 12 maanden geen alcohol en doe 10.000 stappen per dag.

Wie is Marianne Timmer?

Marianne Timmer (49) is een oud-schaatster. Ze heeft vele prijzen gewonnen. Mensen herkennen haar direct. Ze was eerder getrouwd met coach Peter Mueller. Nu is ze dus mogelijk samen met Harry Mens.

Het nieuws zorgt voor veel opwinding. Mensen volgen het op de voet. Zijn ze nou wel of niet samen? Voor nu bellen ze elkaar elke ochtend met beeld en drinken ze samen koffie. Mens belooft ons op de hoogte te houden van het vervolg.

Bron: RTL. Foto: Broer van den Boom/BSR Agency/Getty Images

Meer over: