Ga naar de inhoud

Gordon: geen soap meer, maar serieus acteerwerk

Gordon in film Yamas

Het was het afgelopen jaar net een soapserie in het leven van Gordon. Hij was volop in het nieuws, maar na de breuk met zijn vriend was het even totale stilte rondom de BN’er. Zat hij lang in zak en as? Nee: hij zat op Chersonissos. Voor de nieuwe speelfim Yamas die volgend jaar uitkomt.

Zanger en presentator maakt zijn debuut in Nederlandse speelfilm ‘Yamas!’

Na de nare breuk met zijn verloofde hield Gordon zich een tijd stil. In het nieuws werd wel veel over de breuk gesproken en gespeculeerd. Het was voor ons gissen naar zijn gemoedstoestand. Nu bleek de BN’er niet in zak en as te zitten, maar in het zonnetje op Kreta te lopen voor de opnames van een nieuwe Nederlandse speelfilm.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Gordon op Kreta voor opnamen film

Gordon werd afgelopen week in 1 van zijn horecazaken ‘The Burger Room’ in Amsterdam gespot in het gezelschap van enkele leden van de cast van de nieuwe film. Het blijkt nu dat hij een rol heeft bemachtigd in de nieuwe Nederlandse productie genaamd ‘Yamas!’. Dit werd bevestigd door de filmproducent MovieCompany.

Gordon gooit hiermee het roer volledig om. Even geen liedjes en even geen soap maar een rol als papa. Gordon liet aan RTL Boulevard weten heel blij te zijn met zijn eerste echte rol:

Het is wel geen grote rol, maar wel een hele leuke.

Naast Gordon maken ook andere bekende Nederlanders hun opwachting in de film. De opnames zijn gemaakt op het Griekse eiland Kreta. De bioscoopfilm gaat 18 april 2024 in première. 

Yamas!: 4 tieners op vakantie naar Chersonissos

Yamas! is een komedie die draait om 4 avontuurlijke tieners die op vakantiereis gaan naar de populaire plaats Chersonissos. Hun reis vol feesten en plezier neemt een onverwachte wending wanneer ze in aanraking komen met een crimineel netwerk. De excentrieke gangster Carlo Vino speelt hierin een belangrijke rol, wat leidt tot een reeks onvoorziene gebeurtenissen.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

In de hoofdrol Sam Kroon, bekend van TikTok

De hoofdrollen in Yamas! worden vertolkt door zowel ervaren acteurs als nieuw talent. Sam Kroon, bekend van TikTok, maakt ook zijn debuut in de film. Hij wordt vergezeld door Yip Andjar, Bertan Topbaç, Merijn Oerlemans en Romy Indy. André Dongelmans vertolkt de rol van de crimineel Carlo Vino. Ook Jill Tjin, Donny Ronny (voorheen Stefano Keizers) en Horace Cohen spelen mee in deze productie.

De regie van Yamas! is in handen van het duo Andy van Veen en Rik Sinkeldam, die tevens verantwoordelijk zijn voor de distributie en productie van de film via hun bedrijf MovieCompany.

Meer filmrollen voor Gordon?

Het moet een spannende uitdaging geweest zijn voor Gordon. Acteren in een film is toch weer iets heel anders dan televisieprogramma’s presenteren. Gordon is in elk geval enthousiast en liet aan RTL Boulevard weten dat er meerdere aanbiedingen lopen. Tevens heeft hij zelf ook een eigen script geschreven. We zijn benieuwd waar dat over gaat.

Het is nog even wachten voordat we het acteertalent van Gordon gaan zien, want Yamas! gaat pas volgend jaar in première. Vanaf april 18 april 2024 is hij te zien in de Nederlandse bioscopen. Tot die tijd vermaken we ons uitstekend met de leukste nostalgische films en series op ONS.

Bronnen: RTL Boulevard, Holland Film Nieuws.

Meer over: