Ga naar de inhoud

Nieuw seizoen Gooische Vrouwen vanaf 27 oktober op Videoland

Update:
Gooische Vrouwen

Cheryl, Claire, Anouk en Roelien komen na een lange periode van afwezigheid terug op het grote scherm. In het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen, dat uit 8 afleveringen bestaat, staan de vriendinnen voor een nieuwe fase in hun leven. Deze fase is vol onverwachte uitdagingen en verwachtingen. Het Gooische leven is namelijk veranderd, en wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer.

De glamour en roze Zijn Terug

In een nieuwe teaser van de serie zien we hoe Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk terugkeren in hun vertrouwde rollen. Uiteraard brengt het nieuwe seizoen weer veel glamour en roze met zich mee. De vriendinnen proberen zichzelf opnieuw uit te vinden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk de teaser. De tekst gaat eronder verder >>

Creatief team achter de serie

Net als de eerdere seizoenen en de films is het nieuwe seizoen van Succesvolle geschiedenis van Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen won in 2009 de Gouden Televizier-Ring. De populariteit van de serie leidde tot 2 films, die in 2011 en 2014 verschenen en meer dan 2 miljoen bezoekers trokken. De serie en films blijven geliefd bij de fans, die al lang wachten op nieuwe avonturen van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien.

De tekst gaat onder het X-bericht verder >>

De terugkerende cast en nieuwe dynamiek

De geliefde karakters Martin Morero, tante Cor en Dokter Rossi keren ook terug met hun eigen verhaallijnen. Beppie Melissen (tante Cor) en Derek de Lint (Dokter Rossi) zorgen weer voor de nodige komische en ontroerende momenten. De terugkeer van deze iconische personages biedt een gevoel van vertrouwdheid voor de trouwe fans, terwijl de nieuwe levensfases voor interessante plotwendingen zorgen.

Exclusieve kijktips en abonnementsvoordelen

Videoland-abonnees kunnen genieten van de exclusieve eerste kijkopties, met nieuwe afleveringen die elke week worden toegevoegd. Naast de serie biedt Videoland ook tal van andere voordelen, zoals toegang tot behind-the-scenes materiaal en uitgebreide interviews met de cast en crew. Voor nieuwe abonnees is er een gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om van deze iconische serie te genieten zonder langdurige verplichtingen.

Foto: BSR Agency/Gentle Look via Getty Images

Meer over: