Ga naar de inhoud

Geef je op voor de Golden Bachelor!


Alleenstaande opa’s, vaders, leuke buurmannen of (oud)collega’s opgelet! Want ben jij (of ken jij) een man tussen de 65 en 75 jaar die op zoek is naar de liefde? Meld je aan voor de Golden Bachelor!

Want liefde kent geen leeftijd

Videoland

Videoland werkt aan De Bachelor voor 65-plussers

Videoland komt met een spin-off van het populaire datingprogramma De Bachelor. Houdt je vast: het gaat de Golden Bachelor heten. In dit nieuwe tv-programma gaat een 65-plusser op zoek naar de liefde. Dit nieuwe programma belooft een hartverwarmend en romantisch avontuur te worden, waarbij senioren een 2e kans op liefde krijgen.

Waarom is dit tv-programma zo leuk?

De Golden Bachelor biedt een frisse en unieke kijk op liefde en daten. Hier zijn enkele redenen waarom je dit programma niet wilt missen:

  1. Authentieke romantiek: deelnemers zijn levenservaren en weten wat ze willen in een partner. Dit zorgt voor oprechte en diepe verbindingen.
  2. Inspirerende verhalen: elke deelnemer heeft een uniek en inspirerend levensverhaal. Van verloren liefdes tot nieuwe hoop, je zult geëmotioneerd en betrokken raken bij hun reis.
  3. Glamoureuze dates: verwacht romantische en extravagante dates, van prachtige diners tot avontuurlijke uitjes. Dit programma laat zien dat romantiek op elke leeftijd sprankelend kan zijn.
  4. Humor en hartelijkheid: de Golden Bachelor belooft niet alleen tranen van ontroering, maar ook van het lachen. Deelnemers hebben een rijke levenservaring en vaak een geweldige dosis humor.
  5. Echtheid: op deze leeftijd winden we er geen doekjes meer om. Tijd verspillen en overbodige drama’s hebben de deelnemers wel genoeg gehad. Of toch niet?

Wat kun je verwachten?

De Golden Bachelor volgt de structuur van de traditionele Bachelor-serie, maar met een eigen twist:

  • Deelnemers: charmante en avontuurlijke mannen tussen de 65 en 75 jaar, die allemaal op zoek zijn naar hun tweede kans op liefde.
  • Roosceremonies: net als in de originele serie, zijn er spannende roosceremonies waar onze Golden Bachelor beslissingen moet nemen.
  • Luxe dates: deelnemers zullen genieten van luxe en unieke dates, perfect voor het creëren van onvergetelijke momenten.

Meld je nu aan!

Ben jij of ken jij een man tussen de 65 en 75 jaar die klaar is voor een nieuw romantisch avontuur? Dan is dit je kans! Videoland is op zoek naar avontuurlijke en charmante mannen die de liefde opnieuw willen vinden. Het is nooit te laat om weer verliefd te worden! Aanmelden kan via de officiële aanmeldpagina.

De tekst gaat onder de video verder >>

De Golden Bachelor in Amerika

In Amerika is The Golden Bachelor al een groot succes. Het programma heeft miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd en vele harten veroverd. Onlangs werd bekendgemaakt dat Joan Vassos, die eerder deelnam aan The Golden Bachelor, de nieuwe Golden Bachelorette zal zijn. Haar verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe liefde op elke leeftijd kan bloeien.

Succesverhalen en drama

Het eerste seizoen in Amerika had niet alleen romantiek, maar ook het nodige drama. Van harten die veroverd werden tot onverwachte breuken, het programma hield iedereen op het puntje van hun stoel. De verhalen van de deelnemers, zoals die van Gerry Turner en Theresa Nist, hebben veel kijkers geraakt.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Vriendschappen voor het leven

Naast de romantiek heeft The Golden Bachelor ook diepe vriendschappen voortgebracht. Veel deelnemers zijn goede vrienden geworden en hebben samen bijzondere herinneringen gemaakt. Dit toont aan dat het Videoland programma niet alleen om liefde draait, maar ook om het opbouwen van waardevolle relaties. Met het succes van The Golden Bachelor en de aankondiging van The Golden Bachelorette, is het duidelijk dat er een grote interesse is in liefdesverhalen van senioren.

Enthousiast? Mis deze kans niet en geef je op voor de Golden Bachelor in Nederland! Wie weet vind jij wel je tweede kans op ware liefde. Meld je aan en laat je hart spreken!

Meer over: