Ga naar de inhoud

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney verwelkomen hun zoon

Frenkie de jong vader van een zoon

“Nieuwe mijlpaal voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney: Spaanse media melden de geboorte van hun eerste kindje op een bijzondere dag. Op 21 november verwelkomde het paar hun baby. Dit is een speciale datum omdat Frenkie rugnummer 21 draagt als eerbetoon aan zijn overleden opa. Lees verder voor meer details over deze vreugdevolle gebeurtenis!”.

Ondanks de bevalling was Frenkie snel terug op het trainingsveld bij FC Barcelona, zonder fysieke problemen. Zijn afwezigheid afgelopen dinsdag stond los van blessures, en fans kunnen hem binnenkort in actie verwachten tijdens de volgende wedstrijd tegen Rayo Vallecano. Dan speelt hij zijn eerste wedstrijd als kersverse vader van een zoon.

Eerbetoon aan zijn overleden opa

Het kind van Frenkie en Mikky werd geboren op dinsdag 21 november, een zeer speciale datum voor de voormalige Ajax-speler, omdat het hem herinnert aan een familielid. De Jong draagt rugnummer 21 ter nagedachtenis aan zijn overleden opa, aan wie hij altijd refereert met dit mooie gebaar: “Ik bracht mijn hele familie mee naar mijn presentatie in Barcelona, behalve mijn opa Hans de Jong, de vader van mijn vader. Hij stierf op mijn 21e verjaardag. Onbewust is het ook een eerbetoon. Hij was een grote voetbalfan. Het spijt me dat hij hier niet kon zijn en deze ervaring kon meemaken, maar ik ben ook blij dat de rest van mijn familie aanwezig was,” zei hij bij zijn presentatie als blaugrana.

Frenkies korte afwezigheid bij FC Barcelona

Hoewel het nieuws van de geboorte van Frenkie’s eerstgeboren kindje een vreugdevol moment betekende, betekende het dinsdag ook een korte afwezigheid van de middenvelder bij FC Barcelona.

Zijn afwezigheid was niet van lange duur, want Frenkie werd snel terug verwacht op het trainingsveld. Het niet present zijn werd niet veroorzaakt door fysieke problemen of blessures, maar door een persoonlijk evenement dat hem kort van de club weg trok. Hij werd die dag vader!

Fans en teamgenoten maakten zich geen zorgen, want ze wisten dat de afwezigheid van de spelverdeler niet lang zou duren.

Terugkeer naar het veld voor de komende wedstrijd

De geboorte van Frenkie’s kindje kwam net voor een belangrijke wedstrijd van FC Barcelona tegen Rayo Vallecano. De club zit midden in het voetbalseizoen en iedere match telt. Het team rekent sterk op de talenten van Frenkie om hen te begeleiden naar de overwinning. Frenkie, die een belangrijke rol speelt in het team, is ook vastbesloten om zijn plichten op het veld te vervullen, terwijl hij blijft genieten van zijn nieuwe rol als vader.

Shownieuws uitzending met babynieuws Frenkie de Jong

Bekijk de uitzending hieronder terug >>

Bron: fcupdate

Meer over: