Ga naar de inhoud

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney delen huwelijksnieuws

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney getrouwd

FC Barcelona-ster Frenkie de Jong en oud-hockeyster Mikky Kiemeney zijn in het geheim getrouwd. Het stel, dat sinds 2014 samen is, kondigde hun huwelijk aan via Instagram. “Fijne verjaardag aan mijn man”, plaatste Kiemeney op de 27e verjaardag van De Jong, wat leidde tot een stroom van felicitaties.

Het aanzoek in Utah

In 2022 ging De Jong op zijn knieën voor Kiemeney tijdens een trip in Utah, VS. “Ze zei ja! Ik kan niet wachten om onze levens samen door te brengen”, deelde De Jong toen vol blijdschap op sociale media. Het langverwachte huwelijk van het geliefde koppel volgde na deze romantische verloving.

Huwelijksaanzoek Frenkie de Jong

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Sociale media felicitaties

Na de bekendmaking van hun huwelijk overstroomden sociale media met felicitaties voor het koppel. Fans en vrienden uit de voetbal– en hockeywereld toonden hun geluk en verrassing over het geheime huwelijk. De Jong en Kiemeney, beide bekende sportfiguren, worden gevolgd en bewonderd door velen op sociale media.

Mikky Kiemeney: Happy Birthday to my husband

Bekijk de foto’s van de bruiloft hieronder in het bericht van Mikky Kiemeney, mevrouw de Jong >>

Zoontje Miles de Jong

Op 21 november 2023 kwam hun eerste kindje, een zoon genaamd Miles de Jong ter wereld. Ze zijn nu gelukkige én getrouwde ouders van dit mooie mannetje!

Bron: fcupdate
Hoofdfoto: Getty Images Sport

Meer over: