Ga naar de inhoud

Frans Bauer brengt feest met nieuwe single “De Chinees”!

Update:
Frans Bauer nieuwste single De Chinees

De populaire Nederlandse zanger is terug met zijn nieuwste single “De Chinees” en belooft een muzikale explosie van gezelligheid en vrolijkheid. Laat je meevoeren door de aanstekelijke melodieën en de herkenbare teksten van deze nieuwe Frans Bauer single, die je gegarandeerd laten meezingen. 

Een onvergetelijke opening

Zondagavond was het weer zover: De Oranjezondag ging van start met een spetterende opening door niemand minder dan onze favoriete volkszanger, Frans Bauer! Met zijn gloednieuwe single “De Chinees” zorgde hij voor een feestelijke sfeer die de kijkers niet snel zullen vergeten. Dit nummer, dat al snel in de harten van zijn fans is gekropen, is een ode aan de gezelligheid en de smaak van de Chinese keuken. Maar dat is nog niet alles!

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Kijk en geniet

Wil je zelf zien hoe Frans Bauer de show stal met “De Chinees”? Kijk snel de video.

De verhalen achter de muziek

Frans Bauer is niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook een echte verhalenverteller. Tijdens zijn optreden deelde hij enkele hilarische anekdotes over zijn leven. Zo vertelde hij hoe hij zijn fatbike gebruikt om snel naar de Chinees te gaan. “Ja, ik heb zelf ook een fatbike.

En geloof me, als ik naar de Chinees ga, ben ik heel snel!” zei hij met een grote lach. Het publiek kon niet anders dan lachen om zijn openhartigheid en de herkenbaarheid van zijn verhaal.

Gezondheidsproblemen

Het is geen geheim dat Frans onlangs met gezondheidsproblemen te maken had. Hij kon zijn single niet meteen promoten omdat hij een ernstige infectie had die hem tijdelijk uit de running hield. Gelukkig is hij nu weer helemaal opgeknapt en dat was te zien.

Met een stralende glimlach en een energiek optreden bewees hij dat hij sterker dan ooit is. “Het was een zware tijd, maar ik ben blij dat ik weer kan doen wat ik het liefste doe: zingen voor jullie!” aldus Frans.

Lees ook: Frans Bauer de goede kant op met zijn gewicht.

Luister hier “De Chinees” de nieuwste single van Frans Bauer

De reacties van fans

De reacties op “De Chinees” zijn overweldigend. Fans op sociale media delen hun enthousiasme over het nummer en de bijbehorende video. Veel mensen vinden het nummer herkenbaar en leuk, perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. De combinatie van vrolijke melodieën en humoristische teksten maakt het een echte hit!

Een mooie carrière

Frans Bauer is al meer dan 25 jaar actief in de muziekwereld en heeft in die tijd een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met meer dan 2 miljoen verkochte albums en talloze hits op zijn naam, is hij een van de meest geliefde artiesten in Nederland. Zijn repertoire omvat meer dan 20 studioalbums, met gemiddeld twee nieuwe singles per jaar. Dit maakt hem niet alleen een vaste waarde in de Nederlandse muziek, maar ook een inspiratie voor vele jonge artiesten.

Hij blijft verrassend

Frans Bauer blijft ons verrassen met zijn nieuwe muziek en zijn leuke verhalen. “De Chinees” is niet alleen een nummer; het is een ervaring die je samen met vrienden wilt delen. Dus trek je dansschoenen aan, zet het volume omhoog en laat je meevoeren door de vrolijke klanken van deze volkszanger!

Van alle markten thuis

Dat Frans Bauer graag met de tijd meegaat, en de muzieksmaak van zijn zonen omarmt toont hij in deze video. Hij rapt er op los!

Bron: Kijk.nl I Hoofdfoto: BSR Agency / Contributor (Getty Images)

Meer over: