Ga naar de inhoud

Fit at Home maakt thuissporten toegankelijk voor iedereen: kijk elke dag hier mee!

Update:
Fit at Home Antje Monteiro, samenwerking Kompas Publishing

Vanaf 3 juni zal ONS elke werkdag om 9:45 uur een Fit at Home workout uitzenden. Het doel? Heel Nederland thuis laten bewegen. Vanaf maandag zit jij niet meer in ochtendjas naar het ochtendjournaal te kijken. In plaats daarvan sta je in sportkleding om de aanwijzingen van je thuistrainer op te volgen, tijdens de eerste workout van Fit at Home bij ONS.

Deze samenwerking combineert de expertise van Fit at Home op het gebied van bewegen met het bereik en de toegankelijkheid van ONS op televisie. Hierdoor kunnen kijkers genieten van hoogwaardige gratis workouts en het gemak ervaren om te bewegen vanuit hun eigen huis.

Begin je dag goed met thuissporten via Fit at Home

Wie wil er nu niet de zomervakantie fit zijn. De hele zomer actief blijven of nog voor de vakantie een paar extra kilo’s kwijtraken? Dit kan heel eenvoudig door in beweging te komen met het dagelijkse gratis programma Fit at Home op ONS.

Elke werkdag om 9.45 uur biedt dit fitnessprogramma een toegankelijke manier om alleen of samen met je gezin of partner thuis te sporten.

Innovatieve samenwerking voor een actiever Nederland

Als pionier op het gebied van thuissporten en online fitness streven we er voortdurend naar om nieuwe manieren te vinden om mensen te bereiken en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. De samenwerking met ONS stelt ons in staat om ons bereik verder uit te breiden en nog meer mensen te inspireren om actief te worden

aldus Antje Monteiro, Founder & CEO van Fit at Home

ONS zendermanager Chantal Lampe-Roeters voegt toe: “We zijn verheugd om samen te werken met Fit at Home om onze kijkers elke werkdag te voorzien van inspirerende en toegankelijke workouts. Gezondheid en welzijn was nog niet eerder zo onder de aandacht op de zender, en deze samenwerking stelt ons in staat om onze kijkers nog meer te bieden op dit gebied.”

Wat je kunt verwachten van Fit at Home workouts

De ochtendworkouts van Fit at Home zijn ideaal om je dag energiek te beginnen en hebben tal van voordelen. Ochtendbeweging helpt met opstaan en je energieniveau voor de rest van de dag te verhogen.

Sporten stimuleert daarnaast ook de aanmaak van endorfines. Hierdoor voel je je de hele dag beter. En een ochtend workout kan je mentale helderheid en concentratie verbeteren, wat gunstig is voor zowel werk als andere dagelijkse taken.

Door ’s ochtends te sporten, is de kans groter dat je een consistente routine ontwikkelt, omdat er minder afleidingen is dan later op de dag.

  • Gevarieerde workouts: Van rustige oefeningen tot intensieve trainingen, geschikt voor alle fitnessniveaus en leeftijden.
  • Professionele begeleiding: Deskundige trainers zorgen voor veilige en effectieve trainingen.
  • Toegankelijkheid: Gemakkelijk vanuit je eigen huis mee te doen.

De workouts zijn ontworpen om iedereen, ongeacht fitnessniveau of leeftijd, mee te laten doen. Zelfs als je de laatste tijd niet veel hebt gesport, kun je eenvoudig instappen. (Dure) sportkleding is niet nodig, gemakkelijk zittende kleding waarin je goed bewegen volstaat prima!

Voordelen van ochtend workouts

  • Verhoogd energieniveau: Begin je dag energiek.
  • Betere mentale helderheid: Verbeter je concentratie en productiviteit.
  • Consistente routine: Minder afleidingen in de ochtend, waardoor consistentie makkelijker wordt.

Over Fit at Home

Fit at Home is de #1 sportapp van Europa voor het hele gezin. Opgericht om gezondheid en bewegen voor iedereen zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken. De Fit at Home app verandert je tv in je eigen sportschool met meer dan 1.000 workouts voor het hele gezin. De on-demand app is beschikbaar via KPN, Ziggo, Delta, Caiway, Samsung, LG, Philips en Android TV.

Over ONS

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. In juni is ONS de ‘Zender van de maand’ bij KPN, gratis te zien op kanaal 42.

Doe je mee?

Je kunt iedere ochtend op tv-zender ONS een andere les volgen. Ook geschikt voor jou! Doe je mee?

Speciaal voor Startpagina.nl gebruikers komt er vanaf 3 juni ook dagelijks een beweeg-les online te staan. Je vindt deze in het blok Vandaag Uitgelicht (linksboven) op de homepagina en de les blijft de hele dag online te volgen.

Lees ook het persbericht over deze unieke samenwerking: Fit at Home by Antje Monteiro en Kompas Publishing slaan handen in 1.

Hoofdfoto: Andrey Popov/Canva.

Meer over: