Ga naar de inhoud

De 5 favoriete sneakermerken van celebrity’s en royals

Update:
Sneakers

De tijden van de hoge hakken en knellende laarsjes zijn geteld. Massaal kiezen we voor sneakers en daarin zijn we allang niet meer de enigen. Ook de celebrity’s en royals laten zich qua outfit niet meer leiden door ongemakkelijk lopend schoeisel. Iedereen kiest zo zijn eigen sneakermerken. Elle stelde een Top 5 voor je samen.

1. New Balance

Van Taylor Swift tot Emily Ratajkowski, ze zijn dol op de sneakers van New Balance. Ze zijn comfortabel, makkelijk te combineren met je garderobe en voeren al jaren de lijst van meest populaire sneakers aan die nooit echt uit de mode te raken.

De meest populairste New Balance-sneakers zijn de 530, 574 en de 574 sneakers.

Emily Ratajkowski’s favoriete New Balance-schoen is de 574 sneakers. Ze combineert ze met jurken en wijde broeken.

2. Converse

Het zijn de oude vertrouwde sneakers van Converse die nooit uit beeld zijn geweest. De bekende All Stars worden veel gedragen door Gigi Hadid, Kaia Gerber en Kamala Harris. Je hoeft je dus nergens voor te schamen. De gympen waren een tijdje naar de achtergrond verdwenen, maar worden weer steeds vaker opgemerkt. Het zijn vooral de high-top Chuck Taylors die de voeten sieren.

De witte en en zwarte canvas sneakers zijn geschikt voor elke garderobe.

3. Adidas

Adidas is hét sneakermerk van het afgelopen jaar. Iedereen loopt er mee weg, op straat ontkom je niet meer aan de Samba’s en Gazelle’s.

Bella Hadid gaat voor een minder bekende Adidas-gymp, de old school SL 72 OG. Door haar gaan de bruine sneakers nu als zoete broodjes over de toonbank.

Je hebt geluk als ze op voorraad zijn. Mochten ze je maat niet hebben wacht dan even de andere kleuren van de SL 72 af.

4. Nike

De nostalgische Nike Cortez sneaker is weer hot en mensen zoals Alexa Chung en onze eigen prinses Alexia lopen er mee weg. Ze droeg ze tijdens de Grandprix in Zandvoort. De Cortez sneakers zijn er in allerlei kleuren variërend van donkergroen met roze tot zwart met rood.

5. Veja

Het duurzame schoenenmerk Veja passen de voeten van royals zoals Kate Middleton en Meghan Markle. Begrijpelijk, want deze sneakers zijn door hun eenvoud onwijs chic. Je combineert ze – net als Kate – makkelijk met jeans, maar ze staan ook goed onder een lange rok of een wijde pantalon. De favoriete sneakers van Kate en Meghan kosten je niet de hoofdprijs.

Bron: Elle. Foto: Terje Sollie (Canva)

Meer over: