Ga naar de inhoud

Erotisch zomerverhaal: we boekten per ongeluk dezelfde bungalow

Update:
Erotisch zomerverhaal bungalow dubbel geboekt

Tijdens de zomermaanden brengen wij wekelijks een erotisch zomerverhaal. Deze week gaat het over Amy (39) en haar avontuurlijke belevenissen van de afgelopen zomer. Door een fout in het boekingssysteem kreeg Amy te horen dat er een dubbele boeking was gemaakt, waardoor ze haar bungalow met een andere gast moest delen. Dat was balen, of toch niet?

Verschrikkelijk, zou je denken. Maar voor Amy werd dit de mooiste vakantie van haar leven. Lees verder en ontdek hoe deze onverwachte wending haar zomer compleet veranderde.

Een dubbele boeking in de bungalow

De zomerzon stond hoog aan de hemel, terwijl de geur van dennen en zee de lucht vulde. Amy had zich verheugd op haar vakantie in de idyllische zomerbungalow aan de kust. Ze had de bungalow geboekt voor een rustige week, weg van de stad en de hectiek van haar dagelijkse leven. Wat ze niet wist, was dat haar rustige uitje onverwachte wendingen zou nemen.

Bij aankomst werd Amy verrast door een andere auto die al geparkeerd stond voor de bungalow. Verward liep ze naar de voordeur en ontdekte dat deze niet op slot was. Ze stapte naar binnen, waar ze oog in oog stond met een knappe man die net zo geschrokken leek als zij. Zijn donkere ogen verrieden een mengeling van nieuwsgierigheid en verlegenheid.

Wie ben jij?

“Wat doe jij hier?” vroeg Amy verbaasd.

“Ik verblijf hier” zei hij lichtelijk gepikeerd.

“Nee, ik slaap hier,” antwoordde Amy stellig. “Dit is toch Bungalow 147?”

“Ja, dan denk dat we dezelfde bungalow hebben geboekt,” antwoordde hij met een charmante glimlach. “Hoi, Ik ben Lucas.” Hij liet haar zijn boeking zien. Er stond daar toch echt 147. Verrek.

“Dat is dan ook wat. Ik ben Amy, trouwens!”

Na een korte uitwisseling van reserveringsbevestigingen bleek dat er inderdaad een fout was gemaakt; de bungalow was dubbel geboekt. Ze besluiten om even wat te drinken en daarna naar de receptie te gaan voor een oplossing. Het blijft niet bij 1 drankje, ze verliezen zichzelf in een heel gezellig gesprek. Daarna lopen ze dan toch richting receptie. De dame achter de balie heeft helaas niet zo’n goed nieuws voor Amy en Lucas. Het park is volgeboekt vanwege een wandelevenement die week.

Plan B hadden ze (nog) niet

In plaats van weg te gaan, besluiten ze samen om de bungalow te delen, wetende dat het groot genoeg was voor hen beiden. En als ze gek van elkaar zouden worden, zouden ze het eerlijk aangeven en een plan B bedenken.

Niet zo erg als het leek

De eerste avond, na een dag van zonnen en het verkennen van de omgeving, besloten Amy en Lucas om samen te koken. Terwijl de zon onderging, vulde de keuken zich met het aroma van gegrilde zeevruchten en kruiden. De wijn vloeide rijkelijk en de gesprekken werden steeds persoonlijker. Er was een subtiele spanning tussen hen.

De dagen die volgden, werden steeds intiemer. Ze zwommen samen in de zee, maakten samen lange wandelingen door het bos en lachten om hun gedeelde verhalen. Ze deden niets met zonder elkaar.

Een onverwachtse kus in de bungalow

Op een zwoele zomeravond, na een spontane danssessie op het terras, kwam Lucas steeds dichterbij Amy. Ze voelde zijn ademhaling op haar huid en keek omhoog in zijn ogen. Zonder een woord te zeggen, boog hij naar voren en kuste haar zachtjes. Amy lachte en kuste terug. Iets wilder.

Amy’s handen vonden hun weg naar zijn borst en verder naar beneden, en ze voelde zijn spieren onder haar vingertoppen spannen. Lucas kuste haar harder, hun ademhaling werd zwaarder en hun lichamen drukten tegen elkaar aan. Ze konden de opwinding tussen hen bijna voelen tintelen in de warme lucht buiten.

Met een plotselinge beweging tilde Lucas Amy op en droeg haar naar binnen, naar de slaapkamer. Ze lachten zachtjes terwijl ze elkaar onderweg haastig kusten, struikelend over schoenen en kledingstukken die ze onderweg verloren. In de slaapkamer aangekomen, liet Lucas Amy voorzichtig op het bed zakken.

Erotisch zomerverhaal: hoe we in bed belandden

“Jezus,” zei Lucas. “Wat ben jij mooi!”

Amy lachte. “En dat zeg jij?”

Ze kon haar ogen niet van hem afhouden. Lucas ook niet van haar. Ze wisten allebei wat ze wilden en er was geen aarzeling meer. Amy trok Lucas naar zich toe. Hun kussen werden nog intenser, wilder en verlangender.

Kledingstukken werden snel en haastig uitgetrokken en verspreid over de kamer. De aanrakingen van hun blote huid voelden elektrisch aan. Lucas kuste Amy’s hals, haar schouders, en daalde langzaam af naar haar borst, terwijl ze zachtjes kreunde van genot. Amy greep de lakens vast, haar lichaam tintelde van verlangen. Hij beet zachtjes in haar tepel en plaatste zijn handen tussen haar benen, op haar dijen.

“Houd je hiervan, plagen?” vroeg Lucas hijgend.

Lucas’ handen verkenden elke centimeter van Amy’s lichaam, terwijl zij hetzelfde deed bij hem. Lucas zoende haar steeds inniger, terwijl hij haar clitoris stimuleerde. Amy hield het niet meer. Lucas gelukkig ook niet en kwam in haar. Hoe rustig hij begon met zoenen, hoe wild hij nu was. Zijn vingers stimuleerden nog steeds haar clitoris.

Binnen een paar minuten kwamen ze beiden, bijna tegelijkertijd, klaar. Ze lieten zich beiden op bed vallen. Lucas gaf haar een kus op haar voorhoofd. Amy streelde zijn haren en ze vielen allebei in slaap.

Erotisch zomerverhaal is nog niet af

De volgende ochtend en de dagen erna was de erotische spanning nog te voelen. Nadat het stel na 3 dagen nog steeds niet van elkaar af kon blijven, besloten ze contact te houden. Volgende week ziet Amy Lucas weer… Ze kan niet wachten!

Zou het meer liefde of lust zijn?

Erotisch zomerverhaal delen?

  • De namen en de foto zijn gefingeerd.

Heb jij ook een erotisch zomerverhaal die je met ons wilt delen? Mail dan *naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Wist je dit al? Erotische zomerboeken vliegen over de toonbank

Foto: Canva

Meer over: