Ga naar de inhoud

Erotisch zomerverhaal: een vluggertje in de sportschool

Vluggertje

Eva ontmoet iemand in de sportschool die ze al jaren kent van de voetbalclub van haar kinderen. Hun blikken kruisen elkaar en de spanning stijgt al snel. Ze had nooit gedacht dat de seksuele spanning zo zou oplopen, dat ze een vluggertje zou hebben in haar lokale sportschool.

Een knappe verschijning

Eva kent René eigenlijk al jaren. Een paar weken geleden zag ze hem voor het eerst ook in haar sportschool. Na haar scheiding vorig jaar was het tijd om weer te gaan sporten, vooral na de feestmaanden die hun sporen hadden nagelaten op haar lichaam. Ze is een emotie-eter.

Die ochtend was ze vroeger dan normaal vanwege een afspraak bij de kapper. Na haar reguliere warming-up op de fiets begon ze dit keer met haar buikspieren. Terwijl ze haar schema volgde, zag ze uit haar ooghoek een lange, atletische gestalte naderen. René legde zijn handdoekje niet ver van haar vandaan op de mat, want verder was er geen plek. Toen Eva even op haar rug lag uit te rusten, keek ze opzij en precies op dat moment keek hij naar haar.

Ze herkende hem ergens van, maar kon het niet direct plaatsen. Toen ze wat omhoog kwam, zag ze hem vlotjes zijn oefeningen doen. Hij was duidelijk beter getraind dan zij. René maakte zijn setje af en plofte voldaan neer op het bankje. Hij keek opzij en toen realiseerde Eva zich pas dat ze nog steeds naar hem zat te kijken.

Bleek hij een bekende te zijn

René lachte en vroeg haar of ze niet de moeder van Tom was, van de voetbalclub. Ja, dat was ze. En toen viel het kwartje. Hij was de vader van een teamgenoot van haar zoon en ze hadden elkaar vaker gezien langs de lijn, maar nooit gesproken.

Hij lachte zijn mooie tanden bloot en moest bekennen dat hij ook even had moeten kijken, omdat ze nu heel andere kleding droeg. Eva lachte terug en zei hetzelfde van hem. Vervolgens begon hij een praatje over de sportschool en de oefeningen. Eva kletste vrolijk mee. Ze kon nu zijn postuur beter zien dan langs de lijn: goed getraind, brede borst en schouders met sterke armen, geen buikje, in tegenstelling tot haar ex-man.

Haar gedachten dwaalden af en ze schrok toen hij zei dat ze er erg goed uitzag. Hij complimenteerde haar met haar goede figuur. Hoorde ze dat goed? Zo expliciet had ze al jaren geen compliment gekregen, zelfs niet plichtmatig van haar eigen man. Ze bloosde en hij glimlachte.

“Daar hoef je niet van te blozen hoor”, zei hij. “Daar mag je trots op zijn.” Eva stamelde dat ze juist bezig was haar lijf wat strakker te trainen. Hij reageerde dat iedereen dat hier deed, maar dat zij ook nu al blij mocht zijn met hoe ze er nu uitzag.

Nogmaals wenste hij haar een fijne verdere training en stond op. Spijtig zag Eva hem weglopen, maar niet zonder hem goed na te kijken. Wat een heerlijk figuur had hij eigenlijk, breed, strak, slank en een goede kop met haar. Totaal anders dan haar eigen kale, wat pafferige ex-man. Hij verdween uit haar zicht en ze bleef nog even zitten. Wat was haar net gebeurd? Wat een lief compliment. En dat van een echt leuke man. Zou hij met haar geflirt hebben? Nee, dat kon niet! Ze voelde ze zich stralend en vol zelfvertrouwen en maakte gemotiveerd haar oefeningen af.

Het begon bij een compliment

De week daarna ging Eva bewust weer wat vroeger trainen, stiekem hopend hem weer te treffen. En inderdaad, ze zag hem al trainen op een apparaat dat zij nooit gebruikte. Ze lachte innemend naar hem toen hij haar zag. Vervolgens liep ze een beetje overdreven draaiend met haar heupen voorbij. Ze legde verderop haar matje neer en terwijl ze met een schuin oog naar hem keek, begon ze haar oefeningen te doen. Vrijwel direct rondde hij zijn oefening af en, toeval of niet, kwam hij haar kant op. Hij lachte naar haar en legde zijn handdoekje vlak bij haar. Eva kwam overeind, ging bewust zo rechtop mogelijk zitten zodat haar figuur goed uitkwam en lachte terug.

Weer ontspon zich een vriendelijk gesprekje, tot hij vroeg of zij zijn complimenten van de week daarvoor misschien wat te vrijpostig vond. Hij wilde haar geen vervelend gevoel geven, integendeel, het was hem gewoon spontaan ontschoten. Hoe direct kun je zijn, dacht Eva nog, maar ze lachte het vrolijk weg. Ze bevestigde dat het juist leuk was om een compliment te krijgen, helemaal van een leuke vent Huh, zei ze dat nou echt? Hij moest blozen en lachte naar haar.

“Sorry”, zei Eva nog, maar nu wuifde hij haar excuses weg. “Dan staan we quitte”, zei hij lachend.

Samen oefeningen doen?

Hij stelde voor nog wat samen te doen. Eva keek hem eerst onbegrijpend aan en dacht, hij bedoelt toch niet…?

“Je dacht toch niet?” Weer bloosde Eva. René kwam voor haar zitten, sloot zijn handen rond haar enkels en zei dat ze zo meer steun had bij de sit-ups. Braaf deed ze er een aantal, maar ze had haar gedachten er niet meer goed bij. Elke keer dat ze omhoog kwam, waren hun gezichten amper 30 centimeter van elkaar verwijderd en als ze zich liet zakken, voelde ze zich bekeken. Ze werd rood en kreeg het warm. Na een setje van 20 herhalingen was ze helemaal af en hijgend liet ze zich achterover vallen op de mat. Tussen haar knieën door zag ze hem naar haar lachen.

Hij ging achterover liggen en keek haar aan, tot ze eindelijk haar handen rond zijn enkels zette als steun. Hij kwam soepel overeind en ze kon er niets aan doen, maar zag niets anders dan zijn kruis uit haar ooghoek. Ze moest zich dwingen hem in zijn gezicht aan te kijken, alleen haar gedachten dwaalden steeds af. Bij zijn laatste oefening kwam hij omhoog en pakte haar schouders. “Dat ging goed, he?”

‘Ik wil met je zoenen’, hoorde ik mezelf zeggen

René vroeg of ze zin had in nog wat andere oefeningen. “Dat ligt eraan”, antwoordde Eva, doelende op de apparaten die ze lang niet allemaal begreep. Hij lachte en vroeg wat ze zou willen. Tsja, wat ze wil? Wat ze echt wil?

“Nou, waar denk je aan?” zei hij terwijl hij haar vragend aankeek. Eva werd helemaal warm toen ze eindelijk dacht te begrijpen wat hij bedoelde. Hij keek haar diep in de ogen en hoe ze het durfde weet ze nu nog niet, maar ze zei hem dat ze eigenlijk zin had om hem te zoenen. Ze schrok bijna van zichzelf, maar bleef hem aankijken. Hij verblikte en verbloosde niet, stond op en keek haar aan met een blik van ‘kom maar dan’.

Eva stond ook op en rustig liep ze iets achter hem aan, naar de uitgang. In de gang naar de buitendeur verwachtte ze dat hij zich om zou draaien, maar hij opende de deur van een ander halletje en ze volgde hem naar een verlaten ruimte. Aan het eind bleken nog wat deuren te zijn. Hij opende de deur van een lege doucheruimte en stapte naar binnen. Eva volgde hem en zodra ze binnen stond, draaide hij de deur op slot en pakte haar bij haar schouders. Hij trok haar stevig tegen zich aan en bracht zijn mond naar die van haar. Zachtjes zoenden ze, heerlijk loom, tastend en zoekend naar elkaar. Hij stopte even en keek haar aan.

“Zoiets?” “Zoiets, ja,” reageerde Eva terwijl ze naar hem toe boog en het puntje van haar tong tegen zijn lippen drukte. Nu zoenden ze intenser, maar nog steeds heerlijk zwoel, niet te wild, maar wel met hun tongen erbij. Eva voelde zijn sterke handen over haar rug en drukte zich nog iets meer tegen hem aan. Haar heupen drukten tegen die van hem en ze voelde dat hij opgewonden raakte. Hij liet zijn handen naar haar billen zakken en ze kreunde zachtjes toen hij haar nog steviger tegen zich aandrukte.

Van het één kwam het ander

Haar ene hand ging over zijn rug en de andere glipte in zijn broeksband, zodat ze zijn billen door zijn strakke boxer voelde. Ook hij kreunde. Zijn hand gleed verder naar beneden, over de achterkant van haar been en aan de binnenkant weer omhoog. Eva bedacht zich niet eens meer wat hier allemaal gebeurde, maar ging volledig op in het moment. Dit was heerlijk. Ze kantelde haar bekken iets zodat hij met zijn hand makkelijk tussen haar benen kon en kneep ondertussen hard in zijn bil. Ze voelde hoe zijn vingers van achteren over haar kruis gleden en ze wist eigenlijk wel zeker dat hij door de stof van haar sportbroekje kon voelen dat ze al flink nat was geworden. Het kon haar nu niet meer schelen, ze was razend opgewonden geraakt van dit alles en had nu gewoon zin in seks.

“Ik heb zin in je”, stamelde ze. Hij dacht hetzelfde, want René trok gelijk zijn shirt uit. Mmmm, wat een fantastisch lichaam. Haar handen gleden eroverheen terwijl hij haar sporttruitje uittrok. Vrijwel meteen bevrijdde hij haar borsten uit de sportbeha en streelde hij met zijn handen haar tepels. Het voelde heerlijk om weer de oprechte begeerte van een man te ervaren, in tegenstelling tot de routinematige seks met haar ex-man in het weekend. Hier voelde ze zich gewild, en ze nam nu zelfverzekerder het initiatief. Haar hand gleed vanaf zijn onderrug naar voren in zijn sportbroekje en deze omvatte zijn steeds stijver wordende penis. Hij kreunde zachtjes.

Ze kon haar ogen niet van zijn gespierde lichaam afhouden

Toen besloten ze beide te stoppen, keken elkaar aan, en zodra zij haar broekje uittrok, deed hij hetzelfde. Naakt stonden ze dicht tegen elkaar aan, hartstochtelijk zoenend terwijl hun handen overal elkaars lichaam streelden. Hij was goed opgewonden. Hij haalde zijn vinger langs haar vagina en likte die vervolgens sensueel langzaam af.

Vervolgens draaide hij haar om zodat ze kon leunen op de wastafel en hij achter haar kon staan. Ze wist wat er zou gaan gebeuren en verlangde er naar. Echt genomen worden. Ze duwde geil haar billen naar achteren terwijl ze met een hand haar billen uit elkaar trok. Dit moest een opwindend gezicht voor hem zijn, want hij plaatste zijn penis tegen haar vagina en bewoog rustig heen en weer. Net toen ze zich afvroeg of het wel zou gaan gebeuren, voelde ze hoe hij langzaam zijn eikel naar binnen drukte.

Een vluggertje in een verlaten doucheruimte

“Ohhh!” kreunde ze met een lange zucht. Het voelde heerlijk, stevig en groot, terwijl hij dieper en dieper in haar gleed, tot zijn schaambeen tegen haar billen drukte. Hij zat diep in haar en ze voelde zijn penis kloppen in haar vagina. Met haar ene hand begon ze haar clitoris te masseren terwijl hij rustig bleef stoten.

Na verloop van tijd verhoogde hij het tempo en nu was ze niet alleen drijfnat, maar ook ongelooflijk opgewonden. Ze voelde dat ze bijna kon klaarkomen als ze haar vingers maar op de juiste manier zou gebruiken. Hij stootte steeds harder in haar en ze voelde dat haar hoogtepunt naderde. Toen ze hem steeds zwaarder hoorde zuchten en kreunen, en hij nog feller begon te stoten terwijl hij hijgde, kneep ze haar vagina zo strak mogelijk om zijn penis. Hij kon niet meer wachten en stootte hard en diep in haar terwijl hij kreunde dat hij ging klaarkomen. Op dat moment liet zij haar vingers hun werk doen en bereikte ze vrijwel direct het hoogtepunt waar ze al een tijdje naartoe werkte. Samen kwamen ze schokkend klaar.

Ze bleven even nahijgen en toen ze zijn penis voorzichtig uit haar vagina voelde glijden, merkte ze dat er meteen een straaltje sperma langs haar benen liep. Het kon haar niet schelen. Ze kwam overeind, draaide zich om en kuste hem vol op de mond.

Volgende week weer een vluggertje?

“Heerlijk”, zei ze tegen hem. Hij antwoordde met rode wangen dat het ook voor hem heerlijk was geweest. Ze keken elkaar aan en ze stelde voor: volgende week, zelfde plek, zelfde tijd? Hij lachte en knikte instemmend. Ze kleedden zich aan, fatsoeneerden wat nodig was en verlieten de verlaten doucheruimte met verhitte hoofden, om vervolgens naar de uitgang en hun auto’s te gaan.

Heb jij ook een erotisch verhaal en wil je dat wel vertellen? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Foto: Canva

Meer over: