Ga naar de inhoud

Erotisch zomerverhaal: seks op het strand

erotisch-zomerverhaal

Tijdens de zomermaanden brengen wij wekelijks een erotisch zomerverhaal. Dit keer is het de beurt aan de vrijgezelle Lieke (35). Op een zwoele zomeravond was ze druk bezig met de voorbereidingen voor haar eerste date na lange tijd. Ze vond het spannend maar had er zin in. Lees hoe haar avontuur afloopt.

Een eerste date op het strand

We hadden afgesproken dat ik hem zou ophalen en dat hij sushi zou meenemen naar het strand. Maar hij had de plannen veranderd en wilde mij ophalen. Met een beetje tegenzin stemde ik toe, zijn overtuigende woorden van “laat me je verwennen” hadden me overgehaald. En daarmee begon het.

Het begin van mijn erotisch zomerverhaal

Ik ontving zijn bericht dat hij om de hoek stond, want ik had expres mijn adres niet gegeven. Het was een veilige keuze, vooral bij een eerste ontmoeting. Bij zijn aankomst voelde het meteen goed; hij droeg een casual outfit van korte broek, t-shirt en zonnebril.

Het was een warme zomerdag. De zon scheen fel op ons. Een heerlijk gevoel! Ik glimlachte en stapte gelijk bij hem de auto in. Ik gaf hem 3 zoenen en plofte op de hete stoel. Het was vanaf de eerste seconde gelijk erg gezellig. Alsof ik hem al veel langer kende. Wat kon hij praten. Dan nog niet te beginnen over mijn spraakwatervallen.

Op het strand aangekomen, zagen we nog veel mensen genieten van de zomer. Binnen een paar minuten hadden we al onze spullen neergelegd. Nadat ik klaar was met de parasol, haalde hij triomfantelijk de sushi met wat wijn uit zijn tas. Wat had ik daar zin in.

Het leek erop dat hij net zoveel van sushi hield als ik, want we maakten de schaal snel leeg. Nadat we ons vol hadden gegeten, lagen we naast elkaar, pratend over van alles en nog wat. Terwijl de zon langzaam onderging, maakten we grapjes over de mensen die het strand verlieten.

Het begon bij een onverwachtse zoen

De fles wijn was voordat we het wisten, op. Hij was daar natuurlijk op voorbereid en vroeg of ik iets te drinken wilde. De tas lag naast me, en plotseling hing hij over me heen om deze te pakken. Zijn bewegingen waren nonchalant, maar het duurde niet lang voordat hij zijn lippen op de mijne drukte. Het was een verrassing, maar eentje die zeker welkom was. Ik zoende hem terug. Onze zoen werd echter abrupt onderbroken door een stelletje giechelende kinderen achter ons. We konden het zelf ook niet helpen om te lachen. “Gelijk het moment verpest,” grapte hij, waarop ik antwoordde: “Dat hoeft toch niet?” Ik kwam omhoog en zoende hem opnieuw, terwijl de kinderen hun weg vervolgden.

Erotisch zomerverhaal: steeds meer verlangen

Naarmate de avond vorderde en de zon volledig onderging, was het strand vrijwel leeg. We lagen dicht tegen elkaar aan, mijn hoofd op zijn borst en zijn arm om me heen. Terwijl hij zijn shirt uittrok omdat hij bedekt was met zand, besloot ik ook om het bovenstukje van mijn bikini uit te trekken. Onze blikken ontmoetten elkaar, en er was een speelse glimlach op onze gezichten. We schudden het kleed uit en gingen weer liggen, nu met zijn hoofd op mijn borsten. “Hier kan ik wel aan wennen,” zei hij tevreden. Het was een intiem moment van stilte, maar het verlangen tussen ons begon merkbaar te groeien. We keken elkaar diep in de ogen, en hij draaide zich naar me toe om me te zoenen met een passie die veel intenser was dan de vorige keer.

Zijn kus was vol passie en duurde een stuk langer, wat ik absoluut niet erg vond. Terwijl hij zijn hand op mijn hoofd legde en op zijn ellenboog leunde, gleed mijn hand langs zijn hals naar zijn haar. Toen hij stopte en me met een vurige blik aankijk, begon hij me opnieuw te kussen. We rolden om en lagen nu zoals we eerder hadden gelegen, maar nu met onze lippen stevig op elkaar geplakt.

Zin in meer

Zijn hand begon langs mijn rug te glijden naar mijn billen, waar hij af en toe zachtjes in kneep. Ik bewoog mezelf omhoog zodat ik boven hem kwam te liggen. Onze ademhaling was versneld en zijn hand verplaatste zich naar mijn knieholte. Hij trok mijn been over hem heen, over zijn kruis, wat ik door zijn broek heen voelde. We bleven elkaar aankijken, en na enige stilte beet ik op mijn lip. Hij vroeg om goedkeuring met zijn blik, en ik beantwoordde dat met een duidelijke actie. Ik ging op hem zitten, wat hem een diepe zucht ontlokte.

Met zijn handen op mijn heupen trok hij me dichter naar zich toe. Hij kreunde zachtjes en keek om zich heen, maar er was niemand meer te zien. Zijn handen gleden over mijn lichaam, van mijn taille naar mijn borsten. Zijn aanraking en het warme gevoel van zijn lippen op mijn tepels maakten me gek. “Jouw lichaam is echt niet normaal,” hoorde ik hem zachtjes zeggen. Toen hij zich rechtop zette en mijn tepels met zijn tong aanraakte, kreunde ik zachtjes en viel hem bijna aan. We rolden weer om en hij probeerde me opnieuw te zoenen, maar ik trok mijn hoofd terug en lachte.

Spelen met verlangen

“Gaan we vervelend doen?” vroeg hij, en ik gaf toe dat ik een beetje plagen wel leuk vond. Hij greep me bij mijn haar en vroeg of ik mijn excuses wilde aanbieden. Hoewel ik het niet helemaal wilde, beval hij me mijn excuses te maken, wat ik uiteindelijk ook deed. Zijn hand gleed in mijn bikinibroekje en drukte tegen mijn kruis aan. Ik stopte met zoenen, ademend en keek hem aan, terwijl hij me met een geruststellende blik aankijk. Met zijn vingers die langs mijn huid gleden, begon hij me te strelen en langzaam zijn vinger naar binnen te brengen. Mijn gekreun waren luid, en zijn kussen werd intenser. Zijn vingers gingen in en uit me. Ik hield het niet meer en duwde hem uit reflex van mij weg. Ik keek hem vol verlangen aan en vroeg het mij af hoe dit mogelijk was op een eerste date. Het was ook niet dat ik hem puur voor de seks zag, ik kon hem gewoon niet weerstaan.

Seks op het strand

Ik was echt ontzettend opgewonden. Mijn handen grepen naar zijn piemel. Hij was groot en hard. Ik besloot hem ook te verwennen en trok hem zachtjes af. Hij kreunde. Ik maakte draaiende bewegingen, waardoor zijn ademhaling versnelde. “Dit is precies wat ik wilde,” fluisterde hij, zijn stem diep en vol verlangen. Ook ik kreunde zachtjes. Dat hij genoot, liet mij nog meer genieten. Na een vluchtige, maar fijne pijpbeurt ging ik bovenop hem zitten. Ik bewoog zachtjes heen en weer. “Ik wil jou,” hijgde ik, terwijl ik steeds sneller op en bewoog.

Normaal hield ik van voorspel, maar ik wilde nu alleen maar seks. “Ik wil dat je nu in mij komt,” voegde ik hier hijgend aan toe. Hij reageerde onmiddellijk door zijn handen op mijn heupen te leggen en zijn bewegingen te versnellen. Ik moest mijn best doen om het niet uit te gillen van genot en plezier. Met zijn ene hand op mijn mond en de ander op mijn borst kwamen we allebei kreunend klaar. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en hij gaf mij een zoen op mijn voorhoofd. Ik glimlachte.

Deze nacht op het strand was een ongewone, maar fantastische ervaring. Terwijl we daar lagen, vroegen we ons af wat de volgende date zou brengen.

Wat voor avonturen zouden we nog meer samen beleven? Misschien lees je dat wel in het volgende erotisch zomerverhaal.

Foto: Dphotographer van Getty Images Signature (Canva)

Meer over: