Ga naar de inhoud

Erotisch zomerverhaal: na maanden opgebouwde spanning seks met een collega

Update:

Deze week biecht Lauren (35) een avontuurtje met haar collega op. Na maanden van opgebouwde spanning, zijn Lauren en haar collega eindelijk alleen op kantoor. Het is een bloedhete zomerdag en Lauren wordt al opgewonden wakker van het idee dat ze alleen is met die ene collega.

Seksuele spanning tussen een collega en mij

Gehaast trek ik mijn jas aan en controleer ik of ik alles bij me heb: 2 rugzakjes, 2 kinderen, mijn eigen tas, sleutels, telefoon. Mijn ochtenden zijn vaak chaotisch, vooral met 2 drukke peuters die alles behalve meewerken. Maar vandaag voelt anders.

Terwijl ik op mijn bakfiets spring om de kinderen naar de opvang te brengen, voel ik een opwinding die ik in tijden niet heb gevoeld. Het is niet alleen de spanning van het vroege verkeer, maar vooral het vooruitzicht van mijn ontmoeting met die ene collega die mijn fantasieën domineert. En vandaag zijn we eindelijk alleen samen op kantoor. Het lot wil dat wij samen een presentatie moeten maken, na werktijd. Onze baas heeft zelfs avondeten voor ons geregeld. Oh, wat heb ik daar zin in. En dan doel ik niet op het eten.

De spanning tussen ons is al maandenlang voelbaar. Een speelse opmerking, een hand op mijn been, de diepgaande gesprekken. Hij heeft iets in me wakker gemaakt dat ik al lang niet meer had gevoeld. Hoewel ik weet dat ik het beter niet kan voeden, ben ik gefascineerd door deze mysterieuze man. Zijn aanwezigheid maakt me opgewonden en mijn hart slaat op hol.

Het geheimzinnige bericht

Als moeder voel ik me vaak gevangen in een eindeloze cyclus van zorg. Ik verlang steeds vaker naar een ontsnapping uit deze voorspelbare routine. En deze collega maakt dit verlangen alleen maar groter. Ik wil niets liever dan mezelf verliezen buiten de grenzen van het dagelijkse leven. Hoewel ik mijn verantwoordelijkheden niet kan negeren, is de drang om te ontsnappen onweerstaanbaar.

Ik zie een bericht van hem binnenkomen. “Ik heb een alinea aan ons document toegevoegd.” Al maanden onderhouden we een geheim document, waarin we onze diepste verlangens delen. Snel open ik het document. “Ik heb zin in je. Ik ga je laten smeken.” Mijn hart begint te bonzen en ik voel een golf van opwinding door me heen gaan. Een enkel bericht van hem zorgt ervoor dat mijn hoofd op hol slaat en ik niet meer te houden ben.

Met trillende handen typ ik terug: “Iedereen is bijna weg. Ik wil dat je me straks tegen de muur drukt en voelt hoe nat ik al ben. Ik wil je in me voelen terwijl je fluistert hoe opgewonden je van me wordt.” Mijn wangen gloeien en mijn onderbuik kriebelt. Al snel verschijnt een nieuw bericht: “Ik laat je alle hoeken van het kantoor zien, collega.” Terwijl mijn collega’s maar blijven praten, droom ik weg bij de gedachte aan onze verboden seks.

De spannende ontmoeting

Onze affaire begon enkele maanden geleden, tijdens een lunchpauze op kantoor. Terwijl we praatten over werk, gleed zijn hand tussen mijn benen en veroorzaakte een intense sensatie. We keken elkaar aan en zagen in elkaars ogen dat we meer wilden. Het begon onschuldig met een haastige zoen in de lift. We hadden allebei geen relatie en spraken regelmatig buiten werk af en ontdekten dat we een ongekende aantrekkingskracht hadden.

Samen alleen op kantoor

Later die dag stap ik het kantoor binnen. Mijn hart klopt snel van zenuwen. De buitentemperatuur was bijna 30 graden, ondanks de airconditioning in het gebouw voelt mijn lichaam klam aan.

De blinddoek en de massageolie in mijn tas symboliseren niet alleen wat komen gaat, maar ook de bereidheid om volledig in het moment op te gaan. Na maanden van ondeugende berichten, was het eindelijk tijd voor de volgende stap. Het vooruitzicht van een zomerse avond alleen met hem is zowel opwindend als zenuwslopend.

Zenuwachtig loop ik na werktijd naar de gereserveerde vergaderruimte. Ik open de deur zo sexy mogelijk en zie hem staan, gekleed in een strak pak met een ondeugende glimlach op zijn gezicht. Ik realiseer me dat er geen weg meer terug is. Ik bijt op mijn lip. Ik kan hem nu al niet meer weerstaan.

Vanaf seconde 1 is het raak

Hij pakt me meteen beet en duwt me tegen de muur. Ik voel gelijk hoe hard hij al is. Dit moment hadden we beiden al maandenlang voor ogen. Hij zoent me fijn, zijn dikke lippen voelen perfect op de mijne. Ik voel zijn hand over mijn lichaam glijden. Hij slaat niets over. Hij gaat van mijn borsten naar mijn billen en komt vervolgens tussen mijn benen. De seksuele spanning is ondraaglijk. Ik voel mijn slipje nat worden en mijn ademhaling versnellen.

“Wil je de lekkerste pijpbeurt van je leven?” vraag ik uitdagend. Zijn kreun is bevestigend. Ik zet hem op een stoel, kniel voor hem en knoop zijn broek los. Vlak voordat ik begin, kijk ik speels omhoog. In zijn ogen zie ik dat hij het bijna niet meer kan houden. Ik begin langzaam en zacht, om hem te platen. Ik lik, zuig en speel met mijn tong. Hij kreunt dat hij meer wil. Maar dat geef ik hem nog niet.

Het hoogtepunt

Op een gegeven moment gebeurt er iets onverwachts. Hij vraagt me om te stoppen. Verward kijk ik hem aan en vraag: “Vind je het niet lekker?” Hij staat op, zoekt in zijn tas en haalt een speeltje tevoorschijn. “Ik wil dat je jezelf ook verwent,” zegt hij. Hij legt me op de grote vergadertafel. Ik lig op mijn rug en hij komt bovenop me zitten. Zijn verzoek is duidelijk. Ik neem het speeltje van hem over en begin hem te gebruiken op mijn intieme plek. Het voelt verrukkelijk. Ondertussen duwt hij zijn stijve piemel weer in mijn mond en ik ga verder waar ik was gebleven.

Ik merk dat hij naar me kijkt terwijl ik bezig ben. Het speeltje zorgt ervoor dat mijn lichaam begint te trillen van genot. Ik trek mijn benen op en zet het speeltje op een hogere stand. Ik raak zo opgewonden dat ik zachtjes begin te kreunen. “Moeilijk, hè, met je mond vol?” zegt hij plagerig. Ik knik instemmend. “Laat jezelf dan eerst maar klaarkomen,” stelt hij voor.

“Ik wil je zien genieten.”

Dat hoef ik me geen 2 keer te laten zeggen. Ik voel mijn climax al naderen en heb niet veel meer nodig. Ik beweeg het speeltje ritmisch over mijn clitoris. Ik doe mijn ogen dicht. Ik geef me helemaal over. Het idee dat hij naar me kijkt terwijl ik mezelf verwen, maakt me nog meer opgewonden. Zijn handen kneden mijn borsten en knijpen in mijn tepels. “Kom voor me, liefje,” fluistert hij in mijn oor. “Laat me zien hoe opgewonden je bent.” Zijn woorden werken als een stoot adrenaline, en ik laat mezelf gaan. Ik kreun luid terwijl mijn orgasme door mijn lichaam golft.

Mijn lichaam is oververhit, door de opwinding en de hoge temperatuur van de zomerse dag. Geen tijd om bij te komen. Hij draait me ruw om, zodat ik op handen en knieën voor hem kom. Hij komt van achter naar binnen. Zijn handen grijpen mijn heupen en hij trekt me dicht naar zich toe. Hij houdt mijn polsen achter mijn rug vast. Ik kan geen kant op, maar vind het heerlijk. Ik merk dat hij ook bijna zijn hoogtepunt bereikt. We ploffen samen neer op de tafel.

We hebben zeker een kwartier nodig om op adem te komen. “Laten we maar beginnen met de presentatie, collega,” zegt hij met een glimlach.

Lees ook: verlangen naar Santorini.

Heb jij ook een erotisch verhaal en wil je dat wel vertellen? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Foto: Canva, Gpoint Studio

Meer over: