Ga naar de inhoud

Erotisch verhaal – seks als bedankje voor de hulp


Tijdens de zomermaanden brengen wij wekelijks erotische verhalen. In dit verhaal brengt Sandra spullen weg naar de stort en ontmoet daar een bijzonder aantrekkelijke man. Wanneer ze hem uitnodigt voor een kop koffie als bedankje voor zijn hulp, loopt de seksuele spanning hoog op.

Sandra (45) doet een boekje open over haar laatste keer seks. En geloof ons: deze wil je niet missen (of had je liever zelf ook willen hebben).

Erotisch verhaal: koffie na de stort

De afgelopen paar dagen waren mijn partner en ik druk bezig met het opruimen van de zolder. Wat een berg oude rommel kwam daar vandaan. We hadden nooit gedacht dat we zoveel zouden bewaren. Natuurlijk vonden we ook wat onverwachte dingen, zoals de kaartjes die mijn vriend me stuurde aan het begin van onze relatie. Dan nog niet te beginnen over de oude foto’s die op een wegwerp camera stonden. Fantastisch om terug te zien. We hebben er hartelijk om gelachen en besloten deze uit te laten printen en een mooi plekje te geven.

Geen tijd en zin in seks in de ochtend

Door de warmte op de zolder liepen we al snel in ons ondergoed rond, en ik moet zeggen dat het me opwond om mijn man zo te zien. Hij ziet er nog steeds goed uit. Maar door al het sjouwen en opruimen kwam er die avond niets van seks en de volgende ochtend was hij al vroeg naar zijn werk vertrokken. Een gemiste kans. Voordat ik de bus met afval naar de stort zou brengen, besloot ik nog even door de oude kaartjes te bladeren die mijn man me vroeger had gestuurd.

Na een braaf begin in onze relatie werden de kaartjes al snel ondeugender en moesten ze in een envelop verstuurd worden om nieuwsgierige blikken te voorkomen. Terwijl ik las hoe hij beschreef wat hij allemaal met me wilde doen, voelde ik de opwinding van gisteren weer opkomen. Leuk om te zien hoe hij toen al wist wat hij wilde en hoe ik daar nog steeds graag in meeging.

Maar in de middag, wilde ik niets liever dan seks

Opgewonden als ik was, realiseerde ik me dat het tijd was om naar de stort te gaan. Ik trok snel een jurkje aan over mijn slip en BH en pakte een paar kaartjes mee om te lezen terwijl ik wachtte bij de stort. Aangekomen bij de stort, stond er inderdaad een rij en het duurde ongeveer een half uur voordat ik aan de beurt was. Terwijl ik wachtte, las ik verder en de herinneringen aan wat mijn man vroeger allemaal schreef maakten me nog opgewondener.

Toen het eindelijk mijn beurt was, stapte ik uit en begon de rommel in de containers te gooien. Half in gedachten botste ik tegen iemand aan die net langs mijn bus liep. Terwijl ik mijn excuses stamelde, keek ik op en zag een knappe, goedgebouwde man met helblauwe ogen en een mooie bos krullen. Hij lachte om mijn verwarde blik en bood aan om me te helpen sjouwen. Ik bloosde en voor ik het wist, was hij bezig met het uitladen van de bus.

Hulp van de knappe werknemer

Voortvarend begon hij de spullen uit te pakken en weg te gooien. Ik liep er een beetje bij, maar kon mijn ogen niet van hem afhouden. Misschien was het de opwinding van de kaartjes of het warme weer, maar ik kon mijn gedachten niet bedwingen. Toen de bus leeg was, bedankte hij me en wenste me een goede reis. Beteuterd stamelde ik dat ik hem op z’n minst een kop koffie wilde aanbieden voor zijn hulp. Hij vond het prima en stelde voor dat ik hem zou volgen naar een koffietent in de buurt.

We parkeerden de auto naast het plaatselijke restaurant. Hij bood me galant zijn arm en samen liepen we naar binnen. Het was druk, dus we namen onze koffie mee naar buiten en gingen bij mijn bus zitten, die in de schaduw stond.

Het gesprek liep vlot en we maakten wat grapjes. Op een gegeven moment vroeg hij waarom zo’n knappe vrouw in een zomers jurkje alleen naar de stort ging. Ik glimlachte en antwoordde gevat dat je nooit weet wie je tegenkomt, dus dat je er altijd goed uit moet zien. Hij lachte en vroeg of ik iets interessants had gevonden. Zonder twijfel zei ik dat ik een smakelijk hapje voor bij de koffie had gevonden. Hij bloosde en legde zijn hand op mijn knie. En daar begint mijn erotisch verhaal.

Begin van erotisch verhaal: “Een kopje koffie als dank…”

We keken elkaar aan en hij boog zich naar me toe voor een zachte kus. De opwinding van de ochtend kwam weer opzetten en we zoenden hartstochtelijk. Zijn hand gleed omhoog langs mijn been en mijn hand lag op zijn borst. Hij kneep in mijn bovenbeen en ik duwde mijn tong dieper in zijn mond. Zijn hand gleed verder omhoog en hij omvatte mijn borst, terwijl ik zijn kruis begon te betasten. Ik wilde niets liever dan seks. Maar dat kon niet hier. Ik fluisterde dat we beter verder konden gaan in de bus.

Gelukkig had ik een grote bus

Hij liet zich dat niet nog een keer zeggen en sloot de zijdeur van de bus, waarna hij de achterdeuren opende voor wat frisse lucht. Hij kwam snel terug bij mij, trok zijn shirt uit en ik volgde zijn voorbeeld door mijn jurkje over mijn hoofd te trekken. Mijn ogen gleden bewonderend over zijn strakke, gespierde borst. Terwijl ik zijn broek losmaakte, voelde ik zijn opwinding en nam zijn stijve, grote piemel in mijn mond. Ik begon hem oraal te bevredigen, zijn kreunen intensifiërend bij elke beweging van mijn tong en lippen.

Zijn handen vonden hun weg naar mijn slipje en hij trok het half naar beneden. Met vaardige vingers begon hij mijn clitoris te masseren, kleine cirkels draaiend die mijn opwinding verder aanwakkerden. Hij gleed soepel naar binnen en ik kreunde diep, genietend van de sensatie. Terwijl ik doorging met hem oraal te bevredigen, voelde ik zijn vinger steeds dieper in mij glijden, wat mijn verlangen naar meer alleen maar vergrootte.

Erotisch verhaal van Sandra: “Ik wilde meer en meer”

We genoten van elkaars aanrakingen. Ik wilde meer en klom bovenop hem, mijn handen op zijn borst om mezelf te ondersteunen. Ik zette zijn stijve tegen mijn schaamlippen en wachtte even, genietend van het moment. Langzaam liet ik me over hem heen zakken, voelend hoe diep en hard hij in me kwam. De warmte en strakheid om hem heen lieten hem kreunen en ik begon te bewegen, eerst langzaam, dan sneller.

We bewogen ons in een ritme, onze lichamen smolten samen. Zijn handen grepen mijn heupen, leidend en sturend terwijl ik bovenop hem reed. Ik voelde elke centimeter van hem binnen in mij en elke stoot bracht me dichter bij de rand. Onze ademhaling versnelde en onze kreunen vulden de bus.

Ik liet mijn hoofd achterover vallen en genoot van hem. Hij nam een borst in zijn mond, zijn tong cirkelend rond mijn tepel terwijl zijn andere hand mijn heupen stevig vast hield. De combinatie van zijn mond op mijn borst en zijn harde piemel diep in mij dreef me tot waanzin.

Nog nooit zo fijn klaargekomen, mooiste van dit erotisch verhaal

De opwinding bouwde zich op en ik voelde dat ik niet veel langer meer kon. Ik versnelde mijn bewegingen, mijn vingers grijpend in zijn schouders voor extra houvast. Zijn handen gleden over mijn rug, neerwaarts naar mijn billen, die hij stevig vastpakte en nog dieper in me stootte. Ik voelde de hitte in mijn onderbuik opbouwen en wist dat ik op het punt stond te exploderen.

Met een laatste paar krachtige bewegingen bereikte ik mijn hoogtepunt. Mijn hele lichaam trilde van genot en ik kreunde luid. Ik voelde zijn lichaam onder me verstijven en met een paar diepe stoten kwam ook hij klaar, zijn zaad diep in mij spuitend. We vielen uitgeput naast elkaar, nog nahijgend van de intense ervaring.

De voordelen van een open relatie

Terwijl ik terugreed naar huis, voelde ik een mengeling van schuld en opwinding. Mijn man en ik hebben een open relatie, dus ik wist dat het oké was. Toch bleef het een geheim, een spannend avontuur dat ik liever alleen voor mezelf hield. Om eerlijk te zijn, kon ik niet wachten om weer wat te brengen naar de stort.

Wie had ooit gedacht dat een ritje naar de stort zo’n erotisch verhaal zou opleveren?

Heb jij ook een erotisch verhaal en wil je dat wel vertellen? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: