Ga naar de inhoud

Erotisch zomerverhaal: verlangen in Santorini


Op een zonnige middag op het idyllische eiland Santorini loopt Anna vast met haar huurauto. Een onbekende, aantrekkelijke man biedt hulp aan, maar zijn hulp komt met een voorwaarde die haar wildste fantasieën prikkelt…

We nemen je voor dit verhaal mee naar Fira, de hoofdstad van Santorini. Het is vakantie en een warme zomernacht in juli. Lees: het is bloedheet en de verkoelende bries is nergens te bekennen.

Eentonig seksleven

Terwijl de geluiden van passerende scooters en luide Griekse muziek de hotelkamer vullen, ligt Anna naast haar man Steven. Hij is bezig haar te beminnen, maar zij voelt zich afwezig. Steven, haar partner sinds hun tienerjaren, lijkt de passie verloren te hebben die hun relatie ooit kenmerkte. Terwijl hij zuchtend en kreunend zijn hoogtepunt nadert, dwaalt Anna’s blik af naar de draaiende plafondventilator. Hun liefdesleven is gereduceerd tot een maandelijkse routine, verre van de vurige dagen van weleer. In gedachten verzonken, verlangt Anna naar avonturen met mysterieuze mannen die haar ruw en zonder aarzeling nemen.

Verlangen naar wat nieuws

Na Steven’s climax rolt hij uitgeput van haar af, terwijl zij onvoldaan achterblijft. Hij staat op om te douchen en laat haar alleen. Zodra ze het stromende water hoort, grijpt Anna haar vibrator uit de tas naast het bed. Ze zoekt bevrediging die haar man haar niet kan geven. Met gesloten ogen laat ze zich meevoeren door haar fantasieën, haar lichaam reageert op de trillingen en haar geest dwaalt af naar het idee van een gepassioneerde ontmoeting met een onbekende.

Een dagje alleen op stap

Steven vertrekt vroeg in de ochtend voor een duikexcursie, terwijl Anna besluit de dag door te brengen met een ritje over het eiland. Ze kleedt zich in een kort rokje en een strak truitje, klaar om de schoonheid van Santorini te verkennen.

Na een ontspannen ontbijt in het hotel, stapt Anna in de huurauto en rijdt richting een schilderachtig vissersdorpje. Daar geniet ze van het uitzicht op de vissers die hun vangst schoonmaken en de zeeschildpadden die het afval opeten. Terwijl ze over de steiger loopt, ontmoet ze een oudere, knappe man die haar blik vangt en haar met een intense, verlangende blik bekijkt. “Kalimera,” zegt hij vriendelijk. Anna voelt een opwinding door zich heen gaan, iets wat ze lang niet gevoeld heeft.

Pech met de auto in Santorini

Met een opgewonden gevoel stapt ze weer in haar auto, maar haar rit wordt abrupt onderbroken wanneer ze in een diepe kuil rijdt. Ze hoort een enorme knal. Het rechtervoorwiel breekt af, en ze staat vast langs de kant van de weg. “Wat nu?” Denkt ze hardop. Thuis belt ze gewoon de wegenwacht of de alarmlijn, maar hier heeft ze niet eens bereik op haar telefoon. Er zit niets anders op dan gewoon te wachten. In paniek kijkt ze om zich heen. Er is helaas niemand in de buurt. Het enige wat ze voelt is een verkoelende bries die tussen haar benen waait.

Na enige tijd nadert een camper. Tot haar verrassing is het de man van de steiger. Hij parkeert en stapt uit met een glimlach. “Heb je pech?” vraagt hij met een zachte stem. “Ja,” antwoordt Anna nerveus. “Mijn man is gaan duiken en ik wilde het eiland verkennen.”

De man, die zich voorstelt als Dimitri, kijkt haar onderzoekend aan. “Zo’n mooie vrouw alleen laten? Wat een dwaas.”

Geluk bij een ongeluk

Voordat Anna het doorheeft, komt hij dichterbij en streelt haar haar. Anna voelt haar hart sneller kloppen en een bekende opwinding haar lichaam vullen. Dit is precies waar ze naar verlangde. Dimitri houdt haar stevig vast en fluistert in haar oor. “Je hebt 2 keuzes: ik help je, maar daarvoor wil ik jou. Of je wacht op de volgende auto.” Zonder verder na te denken, beantwoordt ze zijn kus. Haar antwoord is duidelijk. Hij leidt haar naar de motorkap van haar auto, terwijl zijn handen haar lichaam verkennen.

Het begint met een voorzichtige verkenning, maar al snel verandert het in een hartstochtelijke uitwisseling van kussen. Af en toe bijt hij zachtjes op haar lip terwijl zijn mond zich naar haar nek verplaatst, zijn handen haar borsten verkennend. Door de opwinding zijn haar tepels zo hard geworden als kiezels, zijn aanraking door de stof van haar truitje versterkt dit alleen maar. Wanneer hij haar oor bereikt, bijt hij plagend in haar oorlelletje.

In tijden niet zo opgewonden geweest

“Dus, optie 1?” fluistert hij, terwijl hij stevig in haar rechtertepel knijpt.

“Ja,” kreunt Anna, iets door haar knieën zakkend terwijl ze zich meer in zijn armen laat vallen. Hij laat haar haren los en stapt achteruit om haar figuur te bewonderen.

“Draai je om.”

Anna gehoorzaamt en staat nu met haar rug naar hem toe, haar gezicht naar de motorkap gericht, voelend hoe zijn ogen over haar lichaam glijden, anticiperend op wat komen gaat. Na een moment komt hij weer dichterbij. Ze voelt zijn warme adem in haar oor als zijn handen op haar heupen rusten. Anna kantelt haar hoofd naar achteren. Hij glimlacht: “Jij bent behoorlijk opgewonden.”

“Ja,” fluistert Anna, “Ik wil dat je me hard neemt.” En dat laat hij zich geen 2 keer zeggen.

Seks op de motorkap in Santorini

Hij tilt Anna op, zodat zij met haar billen op de rand van de motorkap zit. Hij spreid haar benen en gaat met zijn hoofd naar beneden. Anna weet niet wat ze meemaakt. In tijden is ze niet zo goed oraal bevredigd. Ze behoud haar evenwicht door te grijpen naar zijn lange haren. Zijn tong gaat steeds wilder op en neer. Anna laat zich vallen op de motorkap. Ze schreeuwt het uit.

Kans om hem aan te raken, krijgt ze niet. Dimitri draait Anna om en duwt zijn stijve penis naar binnen. Hij beweegt eerst zacht op en neer, terwijl hij haar clitoris stimuleert. Dat hij zo geniet, brengt Anna nog sneller naar haar tweede hoogtepunt. Hij geeft haar even een kleine pauze en komt vervolgens met een paar harde stoten klaar. Het is zo ontzettend heet, dat Anna blij is dat hij snel klaarkomt. Hijgend laat hij zijn lichaam vallen op de motorkap naast haar.

Nou, zo ongelukkig was die pech dus niet… Of hij haar kan helpen met haar band, kan Anna op dat moment niks schelen.

Heb jij ook een erotisch verhaal en wil je dat wel vertellen? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: