Ga naar de inhoud

Eloise van Oranje maakt debuut als catwalkmodel

Update:
Eloise van Oranje Amsterdam Fashion Week

Eloise van Oranje maakte woensdag haar debuut als model tijdens de Amsterdam Fashion Week, in een show van ontwerpster Tess van Zalinge. Een bijzonder mijlpaal voor deze prinses. Bekijk hier de beelden.

Sterk begin voor Eloise van Oranje

Voor Eloise van Oranje, de 20-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, was dit een bijzondere mijlpaal. Haar deelname aan de Amsterdam Fashion Week markeert haar eerste stap in de wereld van de modeshows. Het publiek was enthousiast en gaf haar een warm applaus toen zij de catwalk betrad.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Tess van Zalinge’s innovatieve show

Ontwerpster Tess van Zalinge stond bekend om haar creatieve en vernieuwende ontwerpen. Tijdens deze show verraste zij het publiek met stukken die niet alleen modieus maar ook duurzaam waren. Eloise van Oranje schitterde in een van Van Zalinge’s prachtige creaties, wat de show nog specialer maakte.

Familie en vrienden steunen Eloise

Familie en vrienden van Eloise waren aanwezig om haar eerste modeshow bij te wonen. Prinses Laurentien zat op de eerste rij en keek trots toe terwijl haar dochter over de catwalk liep. Na de show deelde Eloise op sociale media haar dankbaarheid en opwinding over deze nieuwe ervaring in haar leven.

Na haar debuut op de catwalk werd Eloise van Oranje warm onthaald door haar familie. Haar vader Constantijn en broer Claus-Casimir waren aanwezig om haar te ondersteunen.

Claus-Casimir sprak zijn bewondering uit voor zijn zus en suggereerde dat ze wellicht een carrière in de mode zou kunnen overwegen, terwijl Constantijn benadrukte dat de keuze volledig aan haarzelf ligt. Dit onderstreept de hechte band binnen de koninklijke familie en hun steun voor Eloises nieuwe avontuur.

Tess van Zalinge vol lof over Eloise

Na de show sprak ontwerpster Tess van Zalinge vol lof over Eloise. Ze prees haar professionaliteit en natuurlijke flair voor het modelleren. Van Zalinge gaf aan dat Eloise een waardevolle aanvulling was op haar show en hoopte in de toekomst vaker met haar samen te werken.

Toekomstplannen van Eloise van Oranje

Hoewel het nog niet duidelijk is of Eloise van Oranje een carrière als model overweegt, heeft ze met haar debuut zonder twijfel indruk gemaakt. Fans zijn nieuwsgierig naar haar toekomstige plannen en kijken uit naar haar volgende stappen in de modewereld. Met de tijd zien of we of Eloise vaker op de catwalk gaat staan.

Een veelbelovende toekomst

Met haar succesvolle debuut op de Amsterdam Fashion Week heeft Eloise van Oranje al indruk gemaakt in de modewereld. Dit komt niet alleen door haar natuurlijke talent en uitstraling, maar ook door haar eerdere ervaringen en de media-aandacht die ze al heeft gekregen.

Bekend als de ‘gravinfluencer’ door haar enorme volgers op sociale media, heeft ze laten zien dat ze verschillende talenten en interesses heeft. De toekomst moet uitwijzen of Eloise van Oranje haar weg zal vinden in de mode-industrie, maar ze heeft in ieder geval een veelbelovende start gemaakt.

Eloise van Oranje heeft tegen de 500.000 volgers >>

Bronnen: De Telegraaf, Cosmopolitan.nl Foto: Patrick van Katwijk/Getty Images.

Meer over: