Ga naar de inhoud

Elektrische dweil: de nieuwste uitvinding van Dyson maakt tegelijk nat en droog schoon

Dyson WashG1 gelanceerd

Dyson presenteert de revolutionaire WashG1 stofzuiger, een geheel nieuwe technologie en hulp in de huishouding. Dit apparaat zuigt nat en droog vuil tegelijk op voor een ultiem schone harde vloer. Wat maakt dit apparaat zo bijzonder en vanaf wanneer is het te koop?

Na de robot stofzuiger en andere handige snufjes is dit de nieuwste uitvinding voor luxe huishoudens. Je moet nog even geduld hebben, het artikel is pas vanaf eind augustus verkrijgbaar in Nederland kondigt Dyson aan.

Nieuwste Dyson uitvinding: stofzuiger die droog en nat zuigt

Met een watertank van een liter reinigt het apparaat tot 290 m2. Onderhoud na de schoonmaak is minimaal dankzij geavanceerde technieken die vuil en water automatisch scheiden.

In 1x stofzuigen en dweilen tegelijk. Dat scheelt een hoop tijd!

Naast de gewonnen tijd heeft het apparaat nog meer voordelen:

  1. Het vuil wordt automatisch gescheiden, zodat het onderhoud hygiënischer is.
  2. Door 2 borstels aan de voor- en achterkant van de machine te plaatsen, kan je langere tijd op de vlek blijven staan bij elke beweging, voor krachtige en snelle vlekverwijdering.

Dyson WashG1 stofzuiger

Zo werkt deze nieuwste uitvinding, lees verder onder het bericht >>

Innovatie in stofzuigertechnologie

Je kunt verwachten dat over deze bijzondere technologie goed nagedacht is door de ontwerpers van Dyson. Je betaalt immers de hoofdprijs, maar wat krijg je daarvoor?

  • De Dyson WashG1 combineert unieke hydratatie-, absorptie- en extractietechnologieën.
  • 2 afzonderlijk aangedreven borstels pakken het vuil aan vanuit tegenovergestelde richtingen.
  • Een speciale pomp met pulsmodulatie verdeelt het water over de borstels. Dit zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen en droog vuil effectief worden verwijderd.
  • De microvezels van de borstels, met 64.800 vezels per cm2, absorberen vloeistoffen, terwijl zij droog vuil, zoals afval en haar, vastpakken.

Dit alles resulteert in een diepe en hygiënische schoonmaak.

Gebruiksgemak centraal

Dyson heeft deze stofzuiger zo ontworpen dat onderhoud en reiniging eenvoudig zijn. Vuil en vies water komen niet met elkaar in contact dankzij een slimme scheidingstechnologie.

Vuil water wordt direct opgevangen, waardoor groot vuil niet door de machine stroomt. De watertanks zijn makkelijk te onderhouden door hun grote openingen. Na gebruik reinigt een zelfreinigende modus de borstels intensief. Klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Met instelbare hydratatiemodi kan de gebruiker het apparaat afstemmen op het type vuil, vloer en persoonlijke voorkeur.

Dyson’s technologie garandeert efficiënte schoonmaak met minimale inspanning.

De stofzuiger gaat zo’n 1000 euro kosten. Een slimme investering?

Bron: global_techradar_nl

Meer over: