Ga naar de inhoud

Edwin Evers keert terug naar Radio 538 met nieuwe vrijdagmiddagshow

Edwin Evers keert terug bij Radio 538

Na een pauze van 5 jaar maakt Edwin Evers, de geliefde radiomaker, zijn comeback met een nieuw radioprogramma op Radio 538. Evers, bekend van zijn 21 jarige loopbaan met de populaire ochtendshow “Evers staat op”, keert terug naar waar het allemaal voor hem begon.

Vanaf 2 februari 2024 presenteert hij elke vrijdagmiddag “Evers & Co” in samenwerking met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok bij Radio 538.

De terugkeer naar Radio 538

Ware fans van Evers zullen zich verheugen op zijn terugkeer naar de radio. Alhoewel hij de afgelopen jaren geen vast programma heeft gehad, heeft Evers de radiowereld niet volledig verlaten. Gedurende zijn afwezigheid is hij zo nu en dan te horen geweest op 538, Radio Veronica en Radio 10. Niettemin zal het voor vele luisteraars prettig zijn om de bekende stem weer regelmatig op de radio te horen.

“Evers & Co” zal elke vrijdag van 14:00 uur tot 18:00 uur te horen zijn. Met deze nieuwe show hopen Edwin Evers en zijn team de magie van “Evers staat op” te evenaren. Het programma wordt een muzikale belevenis, en gelijktijdig ook een bron van nieuws en entertainment voor de luisteraars.

Afsluiting van een geweldige periode

Evers presenteerde “Evers staat op” voor 21 jaar, waarvan 18 jaar werd uitgezonden op Radio 538. Hij deed afstand van de show in 2018, en keek terug op een fenomenale periode in zijn carrière. Zijn terugkeer naar de radio markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan en is een ontwikkeling die velen met enthousiasme zullen volgen.

De mooiste momenten van Evers staat op

Edwin Evers keert terug bij Radio 538

De Edwin Evers Band

Naast zijn werk op de radio heeft Evers de afgelopen jaren ook passie ontwikkeld voor muziekproductie. Hij gaat het hele land door met de Edwin Evers Band. Het is wellicht fascinerend om te zien hoe zijn muzikale reis zich zal vermengen met zijn radio comeback. Maar één ding is zeker: de vrijdagmiddagen van Radio 538 zullen niet meer hetzelfde zijn.

Bron: bndestem

Meer over: