Ga naar de inhoud

Dries Roelvink te oud voor cover van Men’s Health?

Update:
Dries Roelvink niet op Men's Health Cover

Dries Roelvink mag tot zijn grote teleurstelling niet op de cover van Men’s Health, maar wel in het blad zelf. ’Dan zetten ze mij in de ouwelullenafdeling?’. In ieder geval wordt Dries niet in de etalage gezet van dit populaire fitnessblad, dat regelmatig een andere BN’er op de cover heeft.

Onlangs stond Arie Boomsma zelfs voor de 6e keer op de cover. De fitness goeroe liet zich ter ere van zijn 50e verjaardag opnieuw fotograferen. Daar zei de redactie van Men’s Health geen nee tegen, maar tegen Dries klaarblijkelijk wel. Lees verder.

De teleurstelling van Dries

Dries Roelvink had gehoopt zijn opwachting te maken op de cover van het populaire fitnessblad Men’s Health. Deze wens kwam voort uit zijn bewondering voor zijn zoon Donny Roelvink, die wel op de cover heeft gestaan.

Voor Dries voelt de afwijzing als een gemiste kans om zijn harde werk en toewijding aan fitness en gezondheid te tonen.

Reactie van zoon Donny

In de nieuwste aflevering van de Videolandserie De Roelvinkjes vertelde Donny dat zijn vader teleurgesteld is. Donny, die zelf wel op de cover heeft gestaan, begrijpt de frustratie van zijn vader.

In de aflevering laat hij zien hoeveel Dries van fitness houdt en hoe trots hij zou zijn geweest om op de cover te staan.

Dries’ ambities met fitness

Al jaren investeert Dries Roelvink tijd en energie in zijn fysieke gezondheid. Hij volgt een strak fitnessregime en eet gezond, allemaal met de hoop om een voorbeeld te zijn voor anderen.

Zijn ambitie om op de cover van Men’s Health te staan, komt niet alleen uit ijdelheid, maar ook vanuit zijn wens om anderen te inspireren een gezonder leven te leiden.

Lees verder onder de video’s >>



Is zijn leeftijd een factor?

Een mogelijk obstakel dat Dries tegenhoudt, kan zijn leeftijd zijn. Hoewel hij zich fit en gezond voelt, kan de redactie van Men’s Health hem mogelijk te oud vinden voor de cover.

Dit zou verklaren waarom hij wel in het blad mag staan, maar niet op de voorkant. Het idee dat oudere mannen alleen maar geschikt zijn voor een specifieke sectie van het blad, irriteert Dries en maakt hem nog vastberadener om zijn doelen te bereiken.

Wat betekent dit voor Dries?

Hoewel Dries teleurgesteld is, laat hij zich niet uit het veld slaan. Hij blijft werken aan zijn fysieke vorm en blijft strijden voor zijn doelen. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen blijven een bron van inspiratie voor velen, ongeacht of hij wel of niet op de cover van een tijdschrift staat.

Hij wil graag laten zien dat leeftijd slechts een getal is en dat iedereen, ongeacht zijn leeftijd, zijn dromen kan najagen.

Dries Roelvink: een icoon in de Nederlandse muziek

Decennialang lang staat hij bekend als een iconische figuur in de Nederlandse muziekwereld. Zijn carrière begon in de jaren ’80 en sindsdien heeft hij talloze hits gescoord.

Zijn charme en unieke stem hebben hem een geliefde zanger gemaakt bij een breed publiek. Hoewel hij een divers repertoire heeft, staat hij vooral bekend om zijn Nederlandstalige liedjes die vaak gaan over liefde en het leven.

De invloed van familie Roelvink

De Roelvink-familie is meer dan alleen Dries. Zijn zoons, Dave en Donny, hebben ook hun stempel gedrukt op de Nederlandse media. Met realityshows zoals ‘De Roelvinkjes’ hebben ze niet alleen een kijkje gegeven in hun dagelijks leven, maar ook in de hechte band binnen de familie.

De steun van zijn familie is voor Dries van groot belang, vooral nu hij geconfronteerd wordt met tegenslagen zoals het niet behalen van de cover van Men’s Health. Samen blijven ze positief en vastberaden om hun doelen te bereiken.

Bron: Telegraaf, Videoland
Hoofdfoto: BSR Agency / Contributor (Getty Images)

Meer over: