Ga naar de inhoud

Dirk Kuyt zet miljoenenvilla in Noordwijk te koop: buitenkansje van 3,15 miljoen

Update:
Dirk Kuyt

De miljoenenvilla van ex-Feyenoord held Dirk Kuyt staat te koop. De oud-international, die thans als trainer werkt, woont momenteel in Antwerpen. Vandaar dat Kuijt zijn Noordwijkse villa, die hij in 2021 kocht en vervolgens vervolmaakte, nu te koop staat voor een slordige 3,15 miljoen euro.

Juweel van een miljoenenvilla

In 2021 scheidde Kuyt van zijn jeugdliefde Gertrude. In dat jaar werd de gezamenlijke woning in Noordwijk verkocht, de vraagprijs bedroeg 6,9 miljoen euro. Een deel van dat bedrag investeerde Kuijt zijn nieuwe Noordwijkse villa. 

Kuyt en zijn nieuwe vrouw Kate Ruinemans kochten de villa volledig casco en lieten vervolgens een interieurarchitect los op hun droomhuis. De smaak van het echtpaar deed de rest. De oud-international besloot na de aankoop zijn villa fors uit te breiden. Was de woonruimte aanvankelijk 280 m2. Al snel deed Kuyt daar 140 m2 bij, zodat er nu een juweel van een villa staat met maar liefst 420 m2 woonoppervlakte. Aan ruimte geen gebrek in Noordwijk.

Aparte tv-kamer, fitnessruimte, sauna en jacuzzi

Wie dit huis voor het eerst binnenstapt, krijgt de verrassing van zijn leven. Een ongekend hoog afwerkingsniveau, toparchitectuur waarvan je niet alleen buiten maar zeker ook binnen geniet, verrassende zichtlijnen en design van topklasse. Binnen tref je er maar liefst 2 woonkamers aan een woonkeuken waar zelfs een sterren-chef jaloers op wordt, 6 slaapkamers, 3 badkamers. Buiten ligt een zwembad op je te wachten en een aanbouw met daarin een aparte tv-kamer, fitnessruimte, sauna en jacuzzi. De villa wordt omgeven door een prachtig aangelegde tuin, die heel veel privacy biedt. 

Miljoenenvilla op toplocatie 5 minuten van het strand

Voor de mensen die niet zonder de zee kunnen een buitenkansje. De locatie is top, roept Leslie de Ruiter, die zichzelf Makelaar van de Sterren laat noemen. “Het is een van de mooiste huizen van Noordwijk, op 5 minuten loopafstand van het strand.” Het zal volgens makelaar De Ruiter niet lang duren voordat de villa voor Kerstmis van eigenaar is gewisseld.

Lees verder onder de video >>

Dirk Kuyt scheidt van Gertrude

Dirk Kuyt stapte in december 2023 met de 10 jaar jongere Kate Ruinemans in Huis ter Duin in Noordwijk in het huwelijksbootje. Eerder deelde hij 22 jaar van zijn leven met Gertrude. Na een huwelijk van 17 jaar maakten ze in 2020 bekend van elkaar te scheiden. Samen hebben ze 4 kinderen: Noelle, Roan Dirk, Jorden en Aidan Benjamin. De spanningen tussen Kuyt en zijn ex lopen op en worden uitgevochten voor de rechter.

Indrukwekkende voetbalcarrière

Kuyt heeft een indrukwekkende voetbalcarrière op zijn naam staan en speelde voor clubs als Feyenoord en Liverpool. Verder schitterde hij in totaal 104 keer voor Oranje. Na zijn actieve voetbalcarrière ging hij voor verschillende televisiezenders aan de slag als analist van nationale en internationale voetbalwedstrijden

Trainer bij Beerschot 

Na een mislukt avontuur als hoofdtrainer bij ADO den Haagstrijkt Kuyt in december 2023 neer bij het Antwerpse Beerschot in de Belgische tweede divisie. Met die club zet hij een sterke serie neer, dat hem een kampioenschap en promotie oplevert. Reden voor Beerschot om het contract van Kuijt tot de zomer van 2025 te verlengen. In de tijd die over is zet hij zich in voor de Dirk Kuyt Foundation, waarmee hij internationale sport- en ontwikkelingsprojecten steunt.

Bronnen: Talpa, Quote. Foto: Angelo Blankespoor/Soccrates/Getty Images

Meer over: