Ga naar de inhoud

Christiaan Bauer treedt in de voetsporen van zijn vader Frans Bauer

Update:
Christiaan Bauer en Frans Bauer

De echte Frans Bauer liefhebbers weten het inmiddels wel. Christiaan Bauer, de zoon van Frans zingt ook. Onlangs kwam zijn eerste single ‘Vlinders’ uit. Trotse vader Frans heeft zijn zoon nu uitgenodigd als gastartiest tijdens zijn eigen live show in oktober. Dit belooft een groot feest te worden.

Vader en zoon Bauer in show Rotterdam Ahoy

Zoon Christiaan Bauer treedt vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober op tijdens ‘Frans Bauer live in Ahoy’. Christiaan is de eerste gastartiest tijdens de show in Rotterdam Ahoy. Dit maakte Frans Bauer eerder bekend. Tijdens zijn optreden is er een grote kans dat hij zijn eigen singel ten gehore gaat brengen.

De oudste zoon van Frans en Mariska Bauer, heeft zijn muzikale debuut gemaakt in juni met de single ‘Vlinders’ . Hoewel hij ook de ambitie had advocaat te zijn en bijna klaar was met zijn studie fiscaal recht, kiest hij er nu toch voor de in de voetsporen van zijn vader te treden.

De tekst gaat verder onder de single ‘Vlinders’ van Christiaan Bauer >>

Frans Bauer steunt Cristiaan Bauer door dik en dun

Vader Bauer gooit zijn zoon straks niet voor de leeuwen bij het 16-koppig orkest met showdansers. Frans steunt zijn zoon in de aanloop naar het concert door dik en dun. Een betere coach, dan deze vader met jarenlange zangervaring, kan Christiaan zich dan ook niet wensen. Frans vertrouwt erop dat zijn zoon dit zeker waarmaakt.

Lees ook: Frans Bauer ijdelheid ten top volgens zijn zonen.

De voorbereidingen zijn in volle gang en er staan meer gastartiesten op de lijst. Bekijk hier het Instagram-bericht van Christiaan en lees daarna verder >>

Niet het eerste optreden van Christiaan Bauer

Het is alweer 2 jaar geleden dat Christiaan voor het eerst optrad voor publiek. Tijdens Hoge bomen van SBS6 trad hij op in het bijzijn van zijn ouders en daar hield, de sensitieve, Frans Bauer het natuurlijk niet droog.

Kijk de beelden hieronder terug met een zeer emotionele vader Frans >>

Bron: Omroep Brabant.

Hoofdfoto: Christiaan Bauer en Frans Bauer tijdens Muziekfeest op het Plein in Goes. Foto: Marcel Koch/BSR Agency/Getty Images.

Meer over: