Ga naar de inhoud

Chocolade-automatiek een zoet succes: geen kroket maar bonbons trekken 24/7

Chocolade-automaat groot succes

Vergeet de standaard hartige snacks als de kroket of frikandel. Want in Den Haag trek je nu dag en nacht verse hazelnootbonbons uit de muur. De chocolade-automatiek bij De Bonte Koe is een hit. Vooral ’s avonds en ’s nachts is het bijvullen geblazen, deelt Connor Klein, mede-eigenaar van de chocolaterieën.

Een zoete verrassing op elk uur, 24/7

Naast zijn chocoladewinkels heeft Klein een leuke wending gegeven aan de nog altijd populaire snackautomatiek.

In plaats van een snelle snack zoals een kroket of frikandel, biedt de chocolade-automatiek van De Bonte Koe in Den Haag een luxere traktatie. De automatiek is gevuld met hazelnootbonbons en andere chocoladelekkernijen, waardoor chocoladeliefhebbers op elk moment van de dag hun hart kunnen ophalen.

Connor Klein, die samen met zijn zus Amy 5 chocolaterieën in Schiedam, Den Haag en Rotterdam runt, merkt dat vooral in de avond en nacht de vraag enorm toeneemt.

Feestelijke opening in Den Haag

Chocolade automaat voor nachtelijke trek

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Continu bijvullen noodzakelijk

De innovatieve stap naar een chocolade-automatiek blijkt een slimme zet. Klein vertelt dat de automatiek vanaf het begin een succes is. Het continu bijvullen toont aan hoe populair de zoete traktaties zijn bij de klanten. Hazelnootbonbons, die in de automatiek liggen, verdwijnen in rap tempo.

Dit nieuwe concept verandert mogelijk hoe we in de toekomst onze chocolade-trek kunnen stillen.

1e chocoladeautomatiek krijgt veel aandacht vanuit het buitenland

Ook snoepautomaten gevuld door de Bonte Koe chocolaterie

En dat deze ondernemers niet stilzitten is wel duidelijk. Naast de 5 chocolaterieën en de chocolade-automatiek hebben ze ook onlangs een snoepautomaat gestald voor reizigers met zoete trek.

Bekijk de opening hieronder >>

Wie is Connor Klein?

Connor Klein is een Nederlandse ondernemer en chocolatier. Hij staat bekend om zijn expertise in het maken van ambachtelijke chocoladeproducten. Klein heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn vakmanschap en creativiteit in de chocolade-industrie. Zijn chocolademerk staat bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten en unieke smaakcombinaties. Hij nam vaak deel aan internationale chocoladewedstrijden en tentoonstellingen.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Bron: telegraaf, de Bonte Koe

Meer over: