Ga naar de inhoud

Bruce Springsteen is niet van plan om met pensioen te gaan

Update:
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen speelt op 74-jarige leeftijd nog steeds de sterren van hemel. Ondanks dat de popster op leeftijd is en geboren om te rennen (Born to Run, de titel van zijn 3e album), verzekert hij zijn fans dat hij niet van plan is om met pensioen te gaan. Binnenkort verschijnt een nieuw documentairefilm over hem.

Geen afscheidstournee voor Springsteen

Dat beloofde de rocklegende zijn aanhang vorige week tijdens een concert in Philadelphia. “We bestaan ​​al 50 f**king jaar en we geven niet op. We doen geen afscheidstournee. Onzin, geen afscheidstournee voor de E Street Band.”

Springsteen vraagt zich af waarvan hij dan eigenlijk afscheid moet nemen. “Van duizenden mensen die je naam schreeuwen?”

Lees verder onder de video >>

Rockheld kampt met gezondheidsproblemen

Bruce Springsteen wordt geplaagd door aanhoudende gezondheidsproblemen. Het zorgde voor verschillende aanpassingen van zijn wereldtournee waarmee hij februari vorig jaar met de E Street Band van start ging.

In mei stelde Springsteen concerten uit in 3 Europese steden vanwege stemproblemen. In september 2023 kondigde de rocker aan dat hij meer dan 20 shows moest verplaatsen omdat hij herstelde van een maagzweer.

Lees verder onder het bericht >>>

Nieuwe documentaire op Disney+

Maar hij is vastberaden zijn wereldtour af te maken. Deze eindigt naar verwachting in november. Het doek valt samen met het streamingdebuut van een nieuwe documentairefilm getiteld ‘Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band’. Deze is te zien op Disney+ en biedt je een indringende kijk in de nu al legendarische optredens van Springsteens wereldtournee ’23-’24.

Foto: Lisa Lake/Getty Images

Meer over: