Ga naar de inhoud

Nooit meer wisselen met deze ultieme bril met alles-in-1 glazen

Bril met alles-in-1 glazen

Brillen zijn er in alle vormen, maten en kleuren, voor verschillende doeleinden. Als je een bril draagt, ben je waarschijnlijk vaak bezig met het wisselen tussen een gewone bril (voor veraf of leesbril), een zonnebril, een bril met gekleurde glazen en misschien zelfs een blauwlichtfilterbril. Goed nieuws: er is nu een stijlvolle bril die al deze functies combineert, waardoor je nooit meer hoeft te wisselen. Ontdek de alles-in-1 bril!

Met deze alles-in-1 bril hoef je nooit meer te wisselen en ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en functionele oplossing.

Meekleurende glazen: de ideale oplossing

Stel je voor: je bent op vakantie buiten in de zon en moet voortdurend schakelen tussen je normale bril en zonnebril. Binnen heb je weer je gewone bril nodig om goed te kunnen zien, maar zodra je naar buiten stapt, verblindt de zon je ogen en is die zonnebril weer nodig. Vervolgens open je je laptop en wil je je ogen beschermen tegen blauw licht. Dit leidt tot een constante wissel van brillen.

Meekleurende glazen bieden hier de perfecte oplossing. Binnen blijven de glazen helder, en buiten kleuren ze donker bij blootstelling aan UV-licht. Zo hoef je niet steeds van bril te wisselen en zijn je ogen toch beschermd tegen fel licht en schadelijke straling. Bovendien filteren deze glazen ook blauwviolet licht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik achter een laptop of tablet.

Lees verder onder de Instagrampost >>

Transitions® glazen

Er zijn nu Transitions® Signature® GEN 8™ meekleurende glazen beschikbaar. Deze glazen reageren razendsnel op lichtveranderingen, waardoor ze binnen enkele seconden van helder naar donker kleuren als je van binnen naar buiten loopt.

Of je nu veel actief buiten bent of veel afwisselt tussen binnen en buiten, je hoeft niet steeds op zoek naar een andere bril. Daarnaast zien deze glazen er ook nog eens erg stijlvol uit. Je kunt zelf de kleur kiezen waarin de glazen veranderen, zoals trendy blauw of paars.

Ideaal voor dragers die lichtgevoelig zijn en vaak worden blootgesteld aan fel licht

Kun je krassen op je bril verwijderen? Tips wat wel en niet kan!

Alles-in-1 bril is helemaal in de mode

Gekleurde glazen zijn momenteel helemaal in de mode. Veel mensen vinden zonnebrillen met donkere glazen saai en kiezen daarom voor brillen met opvallende kleuren zoals blauw of oranje. Dit kan je uiterlijk net dat beetje extra geven. De Transitions® glazen zijn niet alleen functioneel en beschermend, maar ook enorm hip.

De prijs van de glazen varieert afhankelijk van het type dat je kiest. Of je nu kiest voor een oversized montuur, een transparant model, of een klassiek montuur zonder frame, er is voor ieder wat wils. En gemak dient de mens!

Ontdek ook de meekleurende glazen

Bekijk de video hieronder >>

Meer over: