Ga naar de inhoud

Boris Becker trouwt 23 jaar jongere verloofde Lilian de Carvalho Monteiro: 3e huwelijk 

Boris Becker 3e huwelijk

Lilian de Carvalho Monteiro heet ze en is 23 jaar jonger dan haar verloofde, de in ongenade gevallen Boris Becker (56). Volgens de krant Bild trouwt de gepensioneerde toptennisser nog dit jaar met haar. Het wordt zijn 3e huwelijk.

Wie is Lilian de Carvalho Monteiro

Lilian de Carvalho Monteiro is afkomstig van het Afrikaanse eiland Sao Tomé en Principe. Ze was 30 toen ze Becker tegen het lijf liep en werkt al enkele jaren samen met hem samen.

Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met politiek risicomanagement. 

Lees verder onder bericht >>

3 universitaire graden en 5 talen

Monteiro heeft maar liefst 3 universitaire graden op haar naam staan, waaronder een master in African Studies van de London School of African and Oriental Studies.

De hoogopgeleide Lilian spreekt naar verluidt 5 talen, waaronder Duits, Engels en haar moedertaal Portugees. Haar vader was in 2014 minister van Defensie en presidentskandidaat van Sao Tomé en Principe.

Boris Becker zit celstraf uit

Becker werd in 2022 veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf voor het achterhouden van 2,5 miljoen euro voor zijn curator na zijn faillissement in 2017. 

Na 8 maanden gevangenisstraf werd Becker vrijgelaten. Hij is in het Verenigd Koninkrijk, waar hij sinds 2012 woonde, niet meer welkom en werd het land uitgezet. De ex-tennisster woont nu samen met Monteiro in Milaan.

Video: interview Boris Becker

Bekijk het exclusieve interview dat Boris Becker gaf na zijn vrijlating.

Lees verder onder de video >>

Liefde van zijn leven

Het Duitse tijdschrift Bunte bericht dat Becker bij zijn vrijlating in 2022 zei: “Dankzij haar heb ik het overleefd. Zij is de liefde van mijn leven. En ik hoop dat ik altijd bij haar blijf.”

Een bron van de Britse krant The Sun vertelt: “Boris is Lilian ongelooflijk dankbaar dat ze bij hem is gebleven tijdens de moeilijkste tijd van zijn leven. Hij zei: “Ze heeft mij gered, daarom zal ik haar nooit vergeten. Zij is de vrouw van mijn nieuwe leven!”

Lees verder onder bericht >>

Huwelijksaanzoek in Milaan

Boris Becker zou Monteiro in 2021 in de Kathedraal van Milaan – de Duomo Santa Maria Nascente – ten huwelijk hebben gevraagd, maar het sprookjeshuwelijk werd toen teniet gedaan door de naderende gevangenisstraf.

Ondanks zijn celstraf bleef zijn de aanstaande bruid voortdurend aan zijn zijde. Dat deed ze ook al tijdens de rechtszittingen. Ze blies hem een afscheidskus toe toen hij door een rechter werd veroordeeld omdat hij geen berouw toonde.

De vrouwen van Boris Becker

Het wordt Boris Beckers derde huwelijk.

  1. In 1993 trouwde Becker met fotomodel Barbara Feltus. Becker kreeg samen met haar 2 zonen. Het huwelijk werd op 15 januari 2001 ontbonden nadat Becker in het nieuws kwam vanwege de zogenoemde “bezemkast-affaire”. Dat leverde Becker een buitenechtelijke dochter op bij Angela Ermakowa.
  2. In 2009 trouwde Becker met het Nederlandse model Sharlely Lilly Kerssenberg. Met haar kreeg hij in 2010 nog een zoon. In 2018 scheidde het stel.

1 ding is zeker: met zijn smaak voor vrouwen is niks mis. Ze zijn allemaal even prachtig én jong!

Bronnen: Bild, The Sun, MailOnline.
Foto: Beatriz Velasco / Freelancer (Getty Images)

Meer over: