Ga naar de inhoud

Beroemde vreemdgangers: welke sterren konden de verleiding niet weerstaan?

Update:
Beroemde vreemdgangers

Trouw is het fundament van elke relatie, of je nu in de spotlights staat of niet. Maar zelfs de grootste sterren kunnen soms de verleiding niet weerstaan. In dit artikel duiken we in de meest opvallende verhalen van zowel Nederlandse als internationale beroemdheden die betrapt zijn op het rijden van een scheve schaats. Het zijn welgeteld 26 beroemde vreemdgangers.

1. Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen kwam in het nieuws nadat ze net gebroken had met Jan Smit. Kort daarna werd een video gepubliceerd waarin ze zoenend te zien was met voetballer Wesley Sneijder op een parkeerplaats. Dit leidde tot speculaties dat Sneijder al in beeld was terwijl ze nog met Jan Smit samen was.

2. Donald Trump

De voormalige president van de Verenigde Staten, Donald Trump, kwam in opspraak toen bekend werd dat hij tijdens de zwangerschap van zijn vrouw Melania een affaire had met pornoactrice Stormy Daniels. Deze onthulling veroorzaakte een enorme mediastorm en bracht zijn presidentschap in verlegenheid. Een van de meest bekende beroemde vreemdgangers.

3. Onno Hoes

Onno Hoes, de voormalige burgemeester van Maastricht, werd gefotografeerd terwijl hij in een Maastrichts hotel stond te zoenen met een andere man, terwijl hij getrouwd was met Albert Verlinde. De foto’s, die door ‘Show Laat’ werden uitgezonden, leidden tot een groot schandaal en maakten een einde aan hun huwelijk.

4. Ruud Gullit

Volgens zijn ex-vrouw Estelle was ontrouw eerder regel dan uitzondering voor Ruud Gullit. Estelle beweert zelfs dat ze hem ooit op heterdaad betrapte met een andere vrouw in hun eigen huis. Deze onthulling gaf een inkijkje in de moeilijke kant van hun relatie.

5. Tristan Thompson

NBA-ster Tristan Thompson heeft herhaaldelijk moeite gehad om trouw te blijven. Zijn relatie met Khloé Kardashian liep stuk nadat hij betrapt werd op vreemdgaan met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner. Hoewel ze later weer samenkwamen, ging het opnieuw mis. Dit keer had hij een affaire met zijn personal trainer, Maralee Nichols. Nichols sleepte hem voor de rechter om alimentatie, en een vaderschapstest wees uit dat hij inderdaad de vader van haar kind is. Thompson bood publiekelijk zijn excuses aan, vooral aan Khloé.

6. Alexander Edwards

Model Amber Rose onthulde dat haar partner, Alexander Edwards, haar had bedrogen met maar liefst 12 vrouwen. Rose uitte haar frustratie over de vrouwen die bewust een relatie met Edwards aangingen, ondanks dat ze wisten dat hij een partner had. Ze verklaarde dat ze het zat was om bedrogen te worden en publiekelijk voor schut te staan.

7. Jay-Z

Na jaren van geruchten gaf Jay-Z uiteindelijk toe aan talkshowhost David Letterman dat hij tijdens zijn relatie met Beyoncé vreemd was gegaan. Dit veroorzaakte veel opschudding in de media, maar het paar wist uiteindelijk hun relatie te herstellen.

8. Georgina Verbaan

In 2008 werd de Nederlandse actrice Georgina Verbaan stiekem gefilmd terwijl ze intiem was met Pieter van der Wielen, op dat moment haar minnaar. Dit leidde tot het einde van haar relatie met Jort Kelder, die kort na het uitlekken van het nieuws werd beëindigd.

9. Lauren Verster

Nog een bekende Nederlandse beroemde vreemdganger. Presentatrice Lauren Verster ging vreemd tijdens haar relatie met Jort Kelder. Het nieuws kwam naar buiten toen Kelder openlijk vertelde dat ze met een ander was gegaan. Dit maakte een einde aan hun relatie.

10. Rob Oudkerk

De Amsterdamse wethouder Rob Oudkerk, verantwoordelijk voor het prostitutiebeleid, raakte ernstig in opspraak toen bekend werd dat hij verslaafde prostituees bezocht in een gedoogde tippelzone. Deze onthulling, vastgelegd door Heleen van Royen in een column, leidde tot zijn aftreden en een scheiding van zijn vrouw.

11. Offset

Rapper Offset, bekend van de groep Migos, is herhaaldelijk beschuldigd van ontrouw. Ondanks zijn slippertjes besloot Cardi B hem terug te nemen, maar hun relatie bleef sindsdien aan een zijden draadje hangen.

12. Alexander Pechtold

Voormalig D66-leider Alexander Pechtold had jarenlang een geheime affaire met politica Anne Lok. Nadat hij de relatie beëindigde, besloot Lok publiekelijk uit de school te klappen over hun affaire, wat leidde tot een mediacircus. Andere beroemde vreemdgangers waren ook het haasje, die werden ook belicht.

13. Jack Nicholson

Acteur Jack Nicholson ging in 1989 vreemd met Rebecca Broussard, terwijl hij samen was met Anjelica Huston. Broussard werd zwanger, wat leidde tot het einde van zijn relatie met Huston.

14. Kristen Stewart

In 2012 kwam Kristen Stewart in opspraak toen ze vreemdging met regisseur Rupert Sanders, terwijl hij getrouwd was en zij een relatie had met Robert Pattinson. Het schandaal veroorzaakte veel consternatie onder fans van de ‘Twilight’-franchise.

15. Tiger Woods

Golfer Tiger Woods was jarenlang het toonbeeld van succes, totdat zijn talloze affaires aan het licht kwamen. Zijn reputatie kreeg een flinke deuk en zijn huwelijk eindigde in een scheiding. Het schandaal leidde ook tot een verlies van sponsors en een tijdelijke terugval in zijn carrière.

16. Heidi Klum

Het huwelijk van supermodel Heidi Klum en zanger Seal eindigde abrupt toen geruchten de ronde deden dat Klum hem had bedrogen met haar lijfwacht. Hoewel geen van beide partijen de geruchten bevestigde, betekende dit wel het einde van hun huwelijk.

Lees verder onder de video >>

17. Paris Hilton

Paris Hilton werd beschuldigd van ontrouw toen ze een relatie begon met acteur Chad Michael Murray terwijl ze nog met Backstreet Boy Nick Carter aan het daten was. Murray was op dat moment ook getrouwd, wat het schandaal nog groter maakte.

18. Hugh Grant

De Britse acteur Hugh Grant veroorzaakte in 1995 een enorm schandaal toen hij werd betrapt met een prostituee, terwijl hij nog samen was met Elizabeth Hurley. Hoewel het incident hun relatie beschadigde, zijn de 2 nog steeds vrienden.

19. Bill Clinton

Het slippertje van de voormalige president Bill Clinton met stagiaire Monica Lewinsky leidde tot een grote politieke crisis. Hoewel Clinton zijn relatie met Hillary wist te redden, blijft dit schandaal een van de meest beruchte in de Amerikaanse geschiedenis.

20. Meg Ryan

In 2000 kwam naar buiten dat Meg Ryan een affaire had met Russell Crowe, terwijl ze getrouwd was met acteur Dennis Quaid. De onthulling leidde uiteindelijk tot het einde van haar huwelijk met Quaid.

21. Arnold Schwarzenegger

De ‘Terminator’-ster Arnold Schwarzenegger veroorzaakte in 2011 een schandaal toen bekend werd dat hij een kind had verwekt bij een huishoudster, terwijl hij getrouwd was. Dit leidde tot een scheiding van zijn vrouw Maria Shriver en een groot mediacircus.

22. Britney Spears

Popster Britney Spears werd ervan beschuldigd dat ze haar toenmalige vriend Justin Timberlake had bedrogen met haar choreograaf, Wade Robson. Deze affaire leidde uiteindelijk tot het einde van hun relatie en inspireerde Timberlake tot het schrijven van zijn hit ‘Cry Me a River’. Een prachtig nummer. Je kunt dus wel zeggen dat we stiekem blij zijn met deze beroemde vreemdganger. Wat een hit!

Lees verder onder deze video >>

23. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez kwam in opspraak toen bekend werd dat ze 5 maanden na haar huwelijk met danser Chris Judd een affaire begon met acteur Ben Affleck. Volgens de vader van Judd was het deze affaire die uiteindelijk leidde tot de breuk tussen Lopez en Judd.

24. René en Natasja Froger

René en Natasja Froger hebben hun aandeel in huwelijksproblemen gehad. Het paar ging tijdelijk uit elkaar nadat Natasja moeite had met René’s lange werkuren en zijn gewoonte om uit te slapen. Gedurende deze periode had Natasja zelfs een korte relatie met een andere man, maar dit bleek geen blijvende liefde te zijn. René had intussen een affaire met het Vlaamse model Phaedra Hoste. Ondanks deze turbulente periode herstelde hun relatie zich uiteindelijk, en nu lijken de Froger’s sterker dan ooit. Hun verhaal is een testament aan hun veerkracht en liefde voor elkaar.

25. Humberto Tan

Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zijn een voorbeeld van vergeven en vergeten. Tan zou niet 1 maar 2 keer zijn vrouw bedrogen hebben. De eerste affaire zou zijn geweest met tv-collega Dionne Stax, gevolgd door een 2e met fotografe Fleur. Hoewel Humberto en Ineke nooit officieel hebben bevestigd wat er precies is gebeurd, lijkt Ineke haar man alles te hebben vergeven. Een therapeut heeft hen geholpen om de vertrouwensbreuk te herstellen en de relatie weer op de rails te krijgen.

26. Marco Borsato

Leontine Borsato, die ooit samen met Johnny de Mol mensen hielp met hun liefdesproblemen op televisie, zag haar eigen huwelijk in de problemen komen toen het nieuws naar buiten kwam dat Marco haar 10 jaar geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. Na de onthullingen probeerde Marco Borsato zijn imago te redden door openhartig te zijn over zijn misstap. Leontine steunde hem aanvankelijk, maar de stress en spanningen die volgden op de onthullingen hebben zijn gezondheid beïnvloed, met een burn-out tot gevolg. Na de beschuldigingen van zedendelicten, aan het adres van Marco, begaan bij het programma X-factor hield het huwelijk geen stand meer.

Meer over: