Ga naar de inhoud

Beckhams verbreken (ook) vriendschap met Harry en Meghan

David en Victoria Beckham en Harry en Megan vriendschap

De vriendschap stond al onder druk en nu lijkt het erop dat het definitief over is met de vriendschap tussen David en Victoria Beckham en Harry en Meghan. Met David Beckham als ambassadeur van de King’s Foundation is de kloof mogelijk niet meer te dichten.

De meest besproken vriendschap ter wereld

Het lijkt erop dat 1 van de meest besproken vriendschappen in de wereld van beroemdheden ten einde is gekomen. David en Victoria Beckham, ooit hechte vrienden van Harry en Meghan, zijn naar verluidt geen vrienden meer met het koninklijke paar. De relatie, die jarenlang sterk was (en nog sterker was na de bruiloft van Harry en Meghan) bekoelde vorig jaar. Dit gebeurde na de beschuldigingen van informatielekkage door Victoria over het leven van Harry en Meghan aan de tv media.

Beschuldigingen van informatie lekkage

Volgens bronnen dicht bij de Beckhams, gerapporteerd door The New York Post, werd Victoria vorig jaar beschuldigd van het lekken van privé-informatie over Harry en Meghan. Deze beschuldigingen zijn geuit tijdens een gespannen telefoongesprek. David was naar verluidt ‘absoluut woedend’ na het telefoongesprek. De Beckhams ontkenden de beschuldigingen en zijn boos over de aantijgingen. Dit zette de vriendschap met het koninklijke paar ernstig onder druk.

De vriendschap tussen de 2 stellen lijkt voorgoed voorbij nu David Beckham ambassadeur is van het King’s Foundation, dat is opgericht is in 1986 door Koning Charles.

Nog meer verbroken vriendschappen met Harry en Meghan

Eerder verbraken ook George Clooney en Ophray Winfrey het contact met de royals. Waarom dit is, daarvan zie je een kort fragment in de video hieronder.

De tekst gaat verder onder de video >>

Lees ook: Loslippigheid kostte The Crown-ster Dominic West vriendschap met prins Harry.

Ambassadeurschap maakt definitief einde aan vriendschap?

In een opvallende draai van gebeurtenissen heeft David Beckham een nieuwe rol als ambassadeur voor The King’s Foundation. Tijdens een bezoek aan Highgrove Gardens ontmoette hij Koning Charles, om meer te leren over het werk van de stichting.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Terwijl de Beckhams hun focus nu verleggen naar hun werk met The King’s Foundation, blijven de spanningen met het koninklijk paar hoog. Komt het ooit nog goed tussen de koppels?

Bronnen: New York Times, King’s Foundation, Talpa
Hoofdfoto: Chris Radburn/WPA Pool/Getty Images.

Meer over: