Ga naar de inhoud

André Hazes jr. straalt met zijn positieve kijk op het leven

Update:
André Hazes

André Hazes jr. vindt zichzelf een heel mooie jongen en deelt zijn positieve kijk op het leven. Dit deelt hij in een interview met Party. Hij probeert altijd het positieve in elke situatie te zien. “Ik vind het mooi dat ik in alles – wat er ook gebeurt in mijn leven – het positieve probeer te zien,” zegt hij. Voor André maakt het niet uit hoe zwaar of heftig een situatie is; hij probeert altijd de goede kanten te vinden. Zelfs als iemand iets vervelends doet, probeert hij zich in die persoon te verplaatsen om het te begrijpen.

Guitige lach en open karakter

Een van de dingen die André het mooiste vindt aan zichzelf, is zijn guitige lach en open karakter. Hij vertelt: “En weet je wat ik écht mooi vind aan mezelf? Dat guitige. Ik ben altijd lacherig en gezellig. En heel open. De lach op mijn gezicht, dat vind ik het mooiste qua uiterlijk.” Deze eigenschappen helpen hem om deuren te openen in zowel zijn persoonlijke als professionele leven.

Kernwoorden van zijn leven

Voor André zijn positiviteit, vrolijkheid en soms wat gekheid de kernwoorden van zijn leven. Hij zegt dat deze kwaliteiten de sleutel zijn tot een gelukkig en uitdagend leven. “Positiviteit. Vrolijk. Knettergek. Dat zijn gewoon de kernwoorden in mijn leven,” legt hij uit. Deze optimistische levenshouding heeft geholpen om hem niet alleen een geliefd artiest te maken, maar ook een inspirerend persoon voor velen.

De tekst gaat onder het Instagram-bericht verder >>

Experimenteren met zijn uiterlijk

André Hazes jr. is niet alleen positief ingesteld, hij houdt ook van experimenteren met zijn uiterlijk. Onlangs deelde hij op Instagram zijn nieuwste look: een verrassend grijs kapsel. André merkte daarbij op ‘why not’, waarmee hij zijn spontane en speelse karakter nogmaals benadrukte. Dit is niet de eerste keer dat André een nieuwe look uitprobeert; door de jaren heen heeft hij verschillende kapsels gehad, allemaal met hun eigen unieke flair. Voor André lijkt zijn uiterlijk een verlengstuk te zijn van zijn vrolijke en open persoonlijkheid.

Lees ook: BN’er-kinderen treden in de voetsporen van beroemde ouders.

Carrière en dromen

Naast zijn unieke karakter en uiterlijk speelt zijn carrière een grote rol in zijn leven. André heeft eerder aangegeven dat een van zijn grootste dromen is om ooit een stadionconcert te geven. Hij beschouwt dit als het hoogst haalbare en ziet het als een ultieme mijlpaal in zijn muziek-carrière. Met zijn positieve instelling en aanstekelijke energie lukt het hem vast om dit droomproject werkelijkheid te laten worden. Maar vooralsnog heeft hij zijn doelen bijgesteld naar een intiemere setting, zoals een theatertour. André’s ambitie en optimisme zullen hem blijven voortstuwen naar nieuwe hoogten in zijn carrière.

Bekijk hier zijn plannen voor de komende 5 jaar >>

Bron: Welingelichtekringen. Foto: Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images

Meer over: