Ga naar de inhoud

Amalia gespot in Amsterdamse nachtleven

Amalia

Amalia is gespot in een kroeg in Amsterdam. Ze was er met vriendinnen in het Café Keetje Tippel. Ze genoot daar afgelopen weekend van Hollandse muziek en de vriendinnen dansten met de zanger terwijl ze zelf een filmpje maakte van het feestgedruis. Bekijk hieronder de beelden.

Keetje Tippel kreeg royal bezoek, met beveiliging

De royalty-watchers zijn altijd in de buurt om verslag te doen van elke stap die de kroonprinses zet. Dit keer waren ze er niet bij. Wij trouwens ook niet. En de gezellige danspasjes zonder teveel camera’s gunnen we haar natuurlijk ook. Wel leuk dat Café Keetje Tippel vandaag op Instagram de beelden deelde en liet weten dat het een fantastische avond was met de ‘Prinses in de House‘.

Bekijk hier de beelden en lees verder >>

Het gaf een gevoel van verbondenheid

Even achterin de kroeg van Keetje Tippel staan gaf haar de mogelijkheid om anoniem onder de mensen te zijn en echt te ervaren wat het uitgaansleven in onze hoofdstad te bieden heeft.

Het zorgde voor zanger Henk Schultz, die die avond een optreden gaf, een gevoel van verbondenheid en een extra feestelijk tintje. Ook hij genoot extra.

Het gaf Amalia ook even een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse druk. En dan is ze in een echte Amsterdamse kroeg natuurlijk op de goede plek. Je moet wel hele bijzonder zijn willen ze je in Amsterdam op een voetstuk zetten. Ze kon dus zo maximaal mogelijk ongestoord genieten met haar gezelschap. Leuk om daar nu nog even de beelden van terug te zien.

Beveiliging altijd dichtbij Amalia

Er is wel altijd een veiligheidsrisico, aangezien royals altijd een potentieel doelwit zijn voor ongewenste situaties. Dit betekent dat beveiliging altijd dichtbij is. Zelfs tijdens een ogenschijnlijk ontspannen avondje uit. En dat was het.

De beveiliging droeg informele kleding, petje, sneakers, waardoor ze niet opvielen en het feestgedruis zo min mogelijk verstoorden.

Voor diegenen die het leuk vinden om uit te gaan in de nabijheid van een prins of prinses. Hier zijn een paar tips van plekken waar onze royals in het verleden in het nachtleven zijn gespot:

  • Café Keetje Tippel – Zoals genoemd, is dit een geliefde plek voor Amalia en haar vriendinnen. Het is een gezellige kroeg in Amsterdam waar Hollandse muziek centraal staat en waar regelmatig gefeest wordt.
  • Jimmy Woo – Deze exclusieve club in Amsterdam heeft in het verleden wel eens koninklijk bezoek gehad. De sfeer is elegant en de muziek is altijd op en top, perfect voor een avondje dansen.
  • Club Nyx – Bekend om zijn inclusieve en uitbundige sfeer, is deze club een populaire bestemming voor jong en oud. Ook royals zijn hier wel eens gespot, genietend van de veelzijdige muziek en levendige ambiance in de Reguliersdwarsstraat van Amsterdam.
  • The Harbour Club – Voor wie liever dineert voordat het feest losbarst, gaat naar The Harbour Club in Vinkeveen. Het is een plek waar ook royals graag komen, vanwege de discrete en luxueuze omgeving.
  • Supperclub – Een unieke ervaring waar dineren en dansen hand in hand gaan. Deze plek trekt een divers publiek aan. Soms leden van het koningshuis, voor een bijzondere avond, op de boot, in het restaurant of in de club.

Uitgaan in de buurt van een lid van het koningshuis kan een onverwachte opwindende ervaring zijn. Is Prinses Alexia meer jouw favoriete prinses, ga dan voortaan uit in Groningen. Prinses Alexia gaat namelijk studeren aan de universiteit Groningen.

Hoofdfoto: Prinses Amalia, Foto: Getty Images

Meer over: